WordPress

Verkkosivut yrityksille

Yksilölliset verkkosivut yrityksille

Toteutamme yksilölliset verkkosivut moniammatillisella yhteistyöllä. Yhteistyökumppaneinamme on esimerkiksi visuaalisia suunnittelijoita ja sisällöntuottajia. Kun jokainen tekee sen, minkä parhaiten osaa, lopputulos on paras mahdollinen. Meidän oma vahvuusalueemme on WordPress -sivustojen ja verkkokauppojen ohjelmointi, jonka hoidamme aina itse.

Graafinen suunnittelu

Yhteistyökumppanimme ovat ammattilaisia, jotka voivat uusia tarvittaessa koko yrityksen visuaalisen ilmeen. Olemassa oleva brändi-ilme voidaan myös säilyttää ja suunnitella sivuston layout sen mukaisesti. Saatte sivuston layoutin aina nähtäväksi ja kommentoitavaksi ennen sivuston toteutusta.

Sisällöntuotanto

Yhteistyöverkostostamme löytyy apua hakukoneoptimoidun sisällön tuottamiseen, avainsana-analyysiin ja sivukartan tekoon.

Jos haluatte tuottaa verkkosivuston sisällön itse ja koette sivuston hakukonelöydettävyyden tärkeäksi, voit lukea perusohjeet hakukoneoptimoidun sisällön luomisesta blogistamme.

Tekninen toteutus

Toteutamme sivustot käyttäen maailman yleisintä verkkosivualustaa WordPressiä. Emme käytä valmiita sivupohjia, vaan rakennamme sivuston kehittämällemme starter -teemalle, jolloin sivusto on nopea, helposti päivitettävä ja helposti ylläpidettävä. Sivustot toteutetaan aina responsiivisena, jotta se skaalautuu myös mobiililaitteiden pienemmille näytöille.

Sivuston ylläpito

Huolehdimme myös sivuston ylläpidosta. Varaamme domainin ja säädämme palvelinympäristön sivustoa varten. Päivitämme lisäosat ja WordPressin sekä teemme mahdollisesti päivitysten vaatimat muutokset sivustolle.

Yksilölliset WordPress verkkosivut

Referenssit

Katso kaikki

Graafinen suunnittelu: Avinse Graphics

Graafinen suunnittelu: Avinse Graphics

Graafinen suunnittelu: Cuvio Design

Graafinen suunnittelu: Neotar

Graafinen suunnittelu: Avinse Graphics

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä!