WooCommerce

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Harkitsetko verkkokaupan perustamista? Yksilöllisesti suunniteltu verkkokauppa erottuu eduksesi. Rakennamme sen maailman eniten käytetylle Woocommerce -alustalle yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

WooCommerce on teknisesti WordPress -lisäosa. Se on avoimen lähdekoodin alusta, joten lisäominaisuuksien muokkaaminen juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi on mahdollista.

Verkkokaupan maksutavat

Kotimaiset verkkomaksupainikkeet, mobiilimaksut, luottokortit ja muut luottomaksuvaihtoehdot toteutetaan tarpeen mukaan esimerkiksi Visma Pay, Paytrail tai SVEA:n maksupalvelujen kautta.

Verkkokaupan toimitustavat

Yleisimmät toimitustavat ovat Posti tai Matkahuolto. Myös Shipit on hyvä vaihtoehto, jonka kautta yhdellä sopimuksella saa Postin, Matkahuollon sekä DB Schenker:n toimitustavat.

Noutopisterekisterin myötä asiakas voi valita haluamansa noutopisteen verkkokaupan kassalla.

Kaikkiin edellämainittuihin toimitustapoihin löytyy valmiit integraatiot WooCommerce -verkkokauppaan.

Voit tarjota maksuttoman toimituksen, kiinteähintaisen toimituksen tai laskea toimituskulut tuotteen painon tai koon mukaan. Woocommerce mahdollistaa nämä kaikki vaihtoehdot.

Pakettikorttien tulostus

Postin ja Matkahuollon pakettikorttien tulostus onnistuu suoraan verkkokaupasta. Tämä helpottaa huomattavasti manuaalista työtä ja sujuvoittaa verkkokauppiaan arkea.

Verkkokaupan integraatiot

WooCommerce verkkokauppaan on mahdollista rakentaa integraatioita erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin esimerkiksi varastosaldon ja hintojen automaattiseen päivittämiseen. Joihinkin järjestelmiin löytyy valmiit lisäosat.

Myös uutiskirjepalveluihin integraatioita on saatavilla. Esimerkiksi MailChimpiin tai ActiveCampaigniin löytyy valmiit lisäosat, joilla asiakastiedot saadaan helposti siirrettyä

Referenssit

Katso kaikki

Graafinen suunnittelu: Avinse Graphics

Päivärannan Ruusu Verkkokauppa

Graafinen suunnittelu: Amounda

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä!