WordPress

Ohjelmointi

WordPress ohjelmointi

Toimimme teknisenä kumppanina mainostoimistoille ja muille verkkosivuja suunnitteleville tahoille sekä suoraan loppuasiakkaille.

Graafisena suunnittelijana voit käyttää luovuutta layoutin suunnitteluun! Sinun ei tarvitse tukeutua valmisteemoihin tai pohtia teknistä toteutusta. Me teemme sen puolestasi.

Toteutamme sivut aina responsiivisena, jolloin sivusto skaalautuu myös mobiililaitteiden pienemmille näytöille. Erillistä mobiililayoutia ei välttämättä tarvita, mutta voit sen halutessasi tehdä.

Ohjelmoimme sivuston kehittämällemme Starter -teemalle. Emme siis käytä valmisteemoja sivuston pohjana. Näin varmistamme, että sivusto on nopea ja sen muokattavuus ja ylläpito on helpompaa.

Sisällön hallinnan pyrimme toteuttamaan WordPressin omalla lohkoeditorilla. Tarpeen mukaan käytämme lisäksi ACF -kenttiä.

Koodin lisäämme aina git -versionhallintaan, joka voidaan tarvittaessa jakaa myös kolmansille osapuolille jatkokehitystä varten.

Ylläpito

Halutessanne huolehdimme myös sivuston ylläpidosta. Varaamme domainin ja säädämme palvelinympäristön sivustoa varten. Ylläpitopalveluumme sisältyy:

  • Palvelintila kotimaisessa WordPressille optimoidussa palvelintilassa (6Gb)
  • WordPressin ja lisäosien päivitykset
  • Päivityksistä johtuvien virheiden korjaus
  • Verkkotunnus

Rahoitus

Tarjoa asiakkaille verkkosivustoja ja verkkokauppoja myös leasingrahoituksella! Ohjelmistoleasingillä voimme myydä koko sivuston tai verkkokaupan loppuasiakkalle kiinteällä kuukausihinnalla. Leasingrahoitukseen voidaan sisällyttää sekä yhteistyökumppaneidemme että Lucin tekemä työosuus. Näin asiakas saa kokonaisuuden yhdellä kuukausimaksulla.

Rahoituskuvio toimii seuraavasti:

  1. Tehdään asiakkaalle kokonaistarjous verkkosivustosta. Tarjouksessa voidaan mainita myös leasinghinta.
  2. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, tehdään alustava luottohakemus.
  3. Projektin valmistuttua Lucci laskuttaa koko summan SVEA:lta ja yhteistyökumppanit lähettävät laskun omasta osuudestaan Lucille
  4. Asiakas sitoutuu maksamaan projektirahoituksen allekirjoittamalla leasingsopimuksen
  5. Svea maksaa laskun Lucille täysimääräisesti ja Lucci maksaa yhteistyökumppaneiden laskut
  6. Kuukausittaiset leasingmaksut käynnistyy asiakkaalle

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme?

Referenssit

Katso kaikki

Graafinen suunnittelu: Avinse Graphics

Graafinen suunnittelu: Avinse Graphics

Graafinen suunnittelu: Cuvio Design

Graafinen suunnittelu: Neotar

Graafinen suunnittelu: Avinse Graphics

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä!