Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Oletko harkinnut verkkokaupan perustamista? Yksilöllisesti suunniteltu verkkokauppa erottuu eduksesi. Meiltä saat asiakkaitasi ja omia tavoitteitasi palvelevan verkkokaupan. Rakennamme sen maailman eniten käytetylle Woocommerce -alustalle, jonka ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja joka on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan.

Verkkokaupan perustaminen aloitetaan alustan valinnalla

Kun verkkokaupan perustaminen on ajankohtaista, kannattaa keskustella asiantuntijan kanssa siitä, millaiselle alustalle se pitäisi rakentaa ja miten siitä saisi teknisesti toimivan. Verkkokaupan alustana meidänkin käyttämämme WooCommerce on loistava, koska se antaa mahdollisuuden muokata ja kehittää kaupan toimintaa lähes rajattomasti. Kysy meiltä lisää verkkosivuston tekniikasta!

WooCommerce alusta on avoimen lähdekoodin ohjelma ja näin ollen koodia voi vapaasti muokata ja rakentaa siihen lisäominaisuuksia tarpeen mukaan.

Näyttävä ulkoasu nostaa esiin parhaat verkkokaupat

Visuaalisesti hieno sivusto erottuu aina markkinoilla yrittäjän eduksi. Kun ulkoasu on mietitty huolellisesti, se vahvistaa brändin tunnettavuutta, herättää mielenkiintoa ja auttaa asiakasta viihtymään verkkokaupassa. On myös tärkeää muistaa, että ulkoasussa näkyy sivuston järkevä rakenne ja käyttäjäystävällisyys.

Rakennamme yksilöllisesti suunniteltuja verkkokauppoja. Näin ollen ulkoasua ei tarvitse valita valmiista pohjasta, vaan se voidaan suunnitella juuri yrityksesi näköiseksi. Graafinen suunnittelija suunnittelee verkkokaupan ulkoasun toiveidenne pohjalta ja se hyväksytetään asiakkaalla ennen verkkokaupan toteuttamista.

woocommerce verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan hinta

Rakennamme WooCommerce -verkkokauppoja kolmesta lähtökohdasta

 • Yksilöllisesti suunnitellut verkkokaupat
 • Moduulisivustomme pohjalle rakennetut verkkokaupat
 • Basic -pohjalle rakennetut verkkokaupat

Katso WooCommerce verkkokauppojen hinnat hinnastostamme.

Integraatiot parantavat verkkokaupan toimintaa

Jos verkkokaupassa on satoja tai tuhansia tuotteita, niiden hallinta manuaalisesti saattaa olla työlästä. Siksi laajoissa kaupoissa verkkokaupan integroiminen yrityksen muihin järjestelmiin on järkevää ja säästää paljon aikaa kauppiaalta. Jos tuotekuvaukset, hinnat, varastosaldot ja muut tiedot ovat jo yhdessä järjestelmässä, niiden tuonti ja ylläpito verkkokauppaan kannattaa tehdä integraation kautta. Näin voit pitää tiedot oikeana vain yhdessä järjestelmässä ja ne päivittyvät automaattisesti toiseen.

Hakukoneille optimoidut verkkokaupat näkyvät markkinoilla

Verkkokaupan on tärkeää näkyä Googlessa ja nousta varteenotettavaksi vaihtoehdoksi markkinoilla. Jo verkkokaupan perustaminen on vaihe, jossa hakukoneoptimointi pitää huomioida sekä sivuston tekstisisältönä että teknisenä optimointina. Verkkokaupan alusta vaikuttaa paljon siihen, miten sivuston saa optimoitua ja näkymään Googlessa. Sen vuoksi meillä on käytössä WooCommerce, joka taipuu erinomaisesti sekä asiakaspalveluun että hakukoneoptimointiin. Onkin tärkeää, että jo verkkokaupan perustaminen tähtäisi hakukonenäkyvyyteen.

Selkeän ostopolun suunnittelu kasvattaa verkkokaupan tulosta

Verkkokaupan toteuttamisessa otetaan huomioon asiakkaiden ostopolku. Kiinnitetään huomiota siihen, missä järjestyksessä asiakas selailee verkkokauppaa, miten kiinnostus ja tarve herätetään ja miten ostamisesta tehdään mukavaa.

Informatiiviset sisällöt helpottavat ostopäätöksen tekemisessä

Verkkokaupan myynnin kannalta on tärkeää, että tuotetiedot ja -kuvaukset ovat ajantasaisia ja informatiivisia. Hyvät tekstit auttavat ostopäätöksen tekemisessä. Samoin tärkeä merkitys on sillä, että sivustolta löytyvät selkeät tilaus- ja toimitusehdot.

Verkkokaupan perustaminen tähtää myös sen jatkuvaan kehittämiseen

Verkkokaupan tehokkuutta ja toimivuutta kannattaa seurata jatkuvasti. Laadukas verkkokaupan alusta ja seurantaohjelmat takaavatkin sen, että verkkokauppaa voidaan kehittää yritykselle sopivaan ja tarpeelliseen suuntaan.

Verkkokaupan perustaminen toteutuu aina yhteistyössä asiakkaamme kanssa, jotta se tukisi loistavasti hänen tarpeitaan.

Ota yhteyttä

  Olen kiinnostunut:

  Nimi:

  Yritys:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Viesti:

  Copyright © 2023

  Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö | Evästeasetukset

  Soita

  WA