WordPress

Intranet ja Extranet

WordPress Intranet ja Extranet

Onko sinulla tarvetta sivustolle, johon on pääsy vain tietyllä kohderyhmällä?

Intra- tai Extranet on verkkosivusto, joka on tarkoitettu yrityksen sisäiseen tai ulkoiseen, tietylle kohderyhmälle tapahtuvaan informaation jakamiseen. WordPress Intranet voidaan kehittää juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi. WordPressillä toteutettu intranet on myös kustannustehokas ratkaisu, koska käyttäjäkohtaisia lisenssimaksuja ei ole.

Teemme Intra- ja Extranetit WordPress -alustalle, jolloin sivuston kehittäminen onnistuu kuten minkä tahansa muunkin verkkosivuston kehittäminen ja asiakas saa juuri omaan tarpeeseen räätälöidyn ratkaisun.

Sivustolle kirjautuminen voi tapahtua joko WordPressin omalla käyttäjähallinnalla tai Google tai Microsoft -tunnuksilla. Tämä on kätevää, jos yrityksellä on jo käytössä Google Workspace tai Microsoft 365.

Tyypillisimmät Intra- ja Extranetin ominaisuudet ovat ajankohtaisten asioiden tiedottaminen, tiedostojen jakaminen, työntekijäkyselyt ja lomakalenteri.

Ole yhteydessä ja kysy lisää, jos sinulla on tarvetta yrityksen Intra- tai Extranetille.

WordPress intranet ja extranet

Referenssit

Katso kaikki
My Teleste WordPress extranet

WordPress Extranet ohjelmistojen ja teknisten dokumentaatioiden lataamiseen.

Omajukan kautta asiakkaat voivat hallita ja seurata omaa taloprojektiaan.

Extranet integroitiin Jukkatalon toiminnanohjausjärjestelmän kanssa ja projektien data ja käyttöoikeudet saatiin sieltä automaattisesti.

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä!