wordpress nettisivut

WordPress takaa toimivat ja laadukkaat verkkosivut

WordPress on julkaisujärjestelmä, jolla hallitaan verkkosivujen sisältöä. Se on monipuolisuutensa ansiosta maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Alustana WordPress on sellainen, että sen päälle voidaan kehittää monenlaisia toimintoja ja sivustoja voidaan rakentaa monella tavalla.

Me käytämme uusien sivustojen alustana itse kehittämäämme teemaa, jonka päälle on joustava tehdä erilaisia ulkoasuja ja toiminnallisuuksia.

Emme käytä kolmansien osapuolisen sisältörakentimia, kuten Elementoria tai DIV:ä, vaan pyrimme pitämään sivuston mahdollisimman keveänä. Sisällönhallintaan käytämme pääsääntöisesti WordPressin omaa Gutenberg editoria. Opastamme aina asiakkaat sen käyttöön.

Koodin versionhallinta ylläpidetään aina Git -versionhallinnassa, jolloin myös muiden osapuolien on mahdollista osallistua sivuston kehittämiseen.

WordPress-julkaisujärjestelmän ehdottomia plussia ovat:

 • monipuolisuus
 • helppokäyttöisyys
 • laaja käyttäjäkunta
 • turvallisuus
 • hakukoneystävällisyys
 • kehitettävyys

Olemme toteuttaneet jo vuosia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä ja saaneet tyytyväisiä asiakkaita. Liity sinäkin heidän joukkoonsa ja kysy meiltä lisätietoa verkkosivujen toteuttamisesta. Autamme mielellämme!

WordPressin teemat

Teema määrittää sivuston ulkoasun ja usein myös erilaisia toiminnallisuuksia. Uusia sivustoja voidaan perustaa valmiiden teemojen päälle tai niitä voidaan kehittää itse.

Me käytämme uusien sivustojen alustana itse kehittämäämme starter -teemaa. Sen päälle on joustava kehittää erilaisia ulkoasuja ja toiminnallisuuksia.

Jos sivustolla on käytössä valmisteema ja sitä halutaan muokata, täytyy halutut muutokset tehdä lapsiteemaan. Muussa tapauksessa teemaan tulevat päivitykset poistavat sivustolle tehdyt muutokset.

WordPress-lisäosat (plugins)

WordPressiin on saatavilla paljon erilaisia valmiita lisäosia, mutta niitä voidaan tehdä myös itse tarpeen mukaan. Lisäosilla voi tehdä esimerkiksi jonkin pienen sivuston ulkoasuun liittyvän toiminnallisuuden tai lisätä kokonaisen WooCommerce -verkkokaupan.

Valmiita lisäosia kannattaa käyttää harkiten, ettei sivustosta tule liian raskasta.

WordPress-sivuston päivittäminen

Sisältöä päivitetään siihen kuuluvan Admin-osion kautta. Sisällön päivittäminen saattaa kuitenkin olla erilaista eri WordPress-sivustoilla. Teemat ja erilaiset sisällönhallinnan työkalut saattavat muuttaa käyttöliittymän erilaiseksi.

Koska julkaisujärjestelmä on yleinen, siihen on kehitetty paljon sen käyttöä tukevia ohjeita ja materiaaleja. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen voi halutessaan itse opetella päivittämään sivustoa. Yleisesti ottaen sivuston päivittäminen on helppoa, jos siihen malttaa tutustua lisää. Aina voi kuitenkin kysyä apua asiantuntijalta!

Turvallisuus

Koska järjestelmän lähdekoodi on kaikkien saatavilla, myös hakkereiden, sitä yritetään jatkuvasti murtaa. Jos jokin tietoturva-aukko löytyy, hakkerit tai muut tiedon etsijät voivat päästä sitä kautta miljoonille verkkosivuille. WordPress on kuitenkin turvallinen, koska sen kehittäjien määrä on iso ja näin ollen mahdolliset tietoturva-aukot tulevat nopeasti korjattua.

Turvallisuus vaatii kuitenkin ydinohjelmiston ja kaikkien lisäosien pitämistä ajan tasalla, sillä vanhentuneet versiot saattavat aiheuttaa tietoturvariskin. Aktiivisesti ylläpidetty WordPress on turvallinen alusta yrityksen verkkosivuille.

Ohjelmointitekniikka

WordPress on kirjoitettu PHP-kielellä, ja se käyttää tietojen tallentamiseen MySQL-tietokantaa. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jonka vuoksi sen kehittämiseen voi osallistua kuka tahansa.

Olemme alan asiantuntijoita. Jos tarvitset apua verkkosivustojen päivityksissä tai uuden sivuston toteuttamisessa, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

  Olen kiinnostunut:

  Nimi:

  Yritys:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Viesti:

  Copyright © 2023

  Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö | Evästeasetukset

  Soita

  WA