wordpress nettisivut

WordPress takaa toimivat ja laadukkaat verkkosivut

WordPress on julkaisujärjestelmä, jolla hallitaan verkkosivujen sisältöä. Se taipuu loistavasti muun muassa hakukoneoptimointiin, ja siten sen avulla voidaan lisätä yrityksen näkyvyyttä, vahvistaa brändiä ja lisätä myyntiä. Järjestelmä on myös turvallinen ja siihen on helppo liittää lisäosia, joiden avulla sivuston toimintaa voidaan kehittää.

Olemme toteuttaneet jo vuosia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä ja saaneet tyytyväisiä asiakkaita. Liity sinäkin heidän joukkoonsa ja kysy meiltä lisätietoa verkkosivujen toteuttamisesta. Autamme mielellämme!

WordPress-julkaisujärjestelmän ehdottomia plussia ovat:

  • monipuolisuus
  • helppokäyttöisyys
  • laaja käyttäjäkunta
  • turvallisuus
  • hakukoneystävällisyys

WordPress on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Alun perin se on kehitetty blogien luomiseen ja ylläpitoon. Edelleen se soveltuu hyvin blogien ylläpitoon mutta myös sellaisten verkkosivujen alustaksi, joissa blogia ei ole.

WordPress-lisäosat (plugins)

WordPressiin on saatavilla paljon erilaisia valmiita lisäosia, mutta niitä voidaan tehdä myös itse tarpeen mukaan. Lisäosilla voi tehdä esimerkiksi jonkin pienen sivuston ulkoasuun liittyvän toiminnallisuuden tai lisätä kokonaisen WooCommerce -verkkokaupan.

Valmiita lisäosia kannattaa käyttää harkiten, ettei sivustosta tule liian raskasta.

WordPressin teemat

Teema määrittää sivuston ulkoasun ja usein myös erilaisia toiminnallisuuksia. Uusia sivustoja voidaan perustaa valmiiden teemojen päälle tai niitä voidaan kehittää itse. Me käytämme uusien sivustojen alustana itse kehittämäämme starter -teemaa. Sen päälle on joustava kehittää erilaisia ulkoasuja ja toiminnallisuuksia.

WordPress-sivuston päivittäminen

Sisältöä päivitetään siihen kuuluvan Admin-osion kautta. Sisällön päivittäminen saattaa kuitenkin olla erilaista eri WordPress-sivustoilla. Teemat ja erilaiset sisällönhallinnan työkalut saattavat muuttaa käyttöliittymän erilaiseksi.

Koska julkaisujärjestelmä on yleinen, siihen on kehitetty paljon sen käyttöä tukevia ohjeita ja materiaaleja. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen voi halutessaan itse opetella päivittämään sivustoa. Yleisesti ottaen sivuston päivittäminen on helppoa, jos siihen malttaa tutustua lisää. Aina voi kuitenkin kysyä apua asiantuntijalta!

Turvallisuus

Koska järjestelmän lähdekoodi on kaikkien saatavilla, myös hakkereiden, sitä yritetään jatkuvasti murtaa. Jos jokin tietoturva-aukko löytyy, hakkerit tai muut tiedon etsijät voivat päästä sitä kautta miljoonille verkkosivuille. WordPress on kuitenkin turvallinen, koska sen kehittäjien määrä on iso ja näin ollen mahdolliset tietoturva-aukot tulevat nopeasti korjattua.

Turvallisuus vaatii kuitenkin ydinohjelmiston ja kaikkien lisäosien pitämistä ajan tasalla, sillä vanhentuneet versiot saattavat aiheuttaa tietoturvariskin. Aktiivisesti ylläpidetty WordPress on turvallinen alusta yrityksen verkkosivuille.

Ohjelmointitekniikka

WordPress on kirjoitettu PHP-kielellä, ja se käyttää tietojen tallentamiseen MySQL-tietokantaa. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jonka vuoksi sen kehittämiseen voi osallistua kuka tahansa.

Olemme alan asiantuntijoita. Jos tarvitset apua verkkosivustojen päivityksissä tai uuden sivuston toteuttamisessa, ota yhteyttä!

Copyright © 2021

Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö