wordpress nettisivut

WordPress takaa toimivat ja laadukkaat verkkosivut

WordPress on julkaisujärjestelmä, jolla hallitaan verkkosivujen sisältöä. Se taipuu loistavasti muun muassa hakukoneoptimointiin, ja siten sen avulla voidaan lisätä yrityksen näkyvyyttä, vahvistaa brändiä ja lisätä myyntiä. WordPress on myös turvallinen ja siihen on helppo liittää lisäosia, joiden avulla sivuston toimintaa voidaan kehittää.

Olemme toteuttaneet jo vuosia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä ja saaneet tyytyväisiä asiakkaita. Liity sinäkin heidän joukkoonsa ja kysy meiltä lisätietoa verkkosivujen toteuttamisesta. Autamme mielellämme!

WordPress-julkaisujärjestelmän ehdottomia plussia ovat:

  • monipuolisuus
  • helppokäyttöisyys
  • laaja käyttäjäkunta
  • turvallisuus
  • hakukoneystävällisyys

WordPress on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Alun perin se on kehitetty blogien luomiseen ja ylläpitoon. Edelleen se soveltuu hyvin blogien ylläpitoon mutta myös sellaisten verkkosivujen alustaksi, joissa blogia ei ole.

WordPress-lisäosat (plugins)

WordPressiin on saatavilla paljon erilaisia valmiita lisäosia, mutta niitä voidaan tehdä myös itse tarpeen mukaan. Lisäosilla voi tehdä esimerkiksi jonkin pienen sivuston ulkoasuun liittyvän toiminnallisuuden tai lisätä kokonaisen WooCommerce-verkkokaupan.

Valmiita lisäosia kannattaa käyttää harkiten, ettei sivustosta tule liian raskasta.

WordPressin teemat

WordPressiin on saatavilla paljon erilaisia teemoja, jotka määrittävät sivuston ulkoasun ja toiminnallisuuksia. WordPress sivustoja voidaan perustaa valmiiden teemojen päälle tai niitä voidaan kehittää itse. Me käytämme uusien sivustojen alustana itse kehittämäämme starter -teemaa. Sen päälle on joustava kehittää erilaisia ulkoasuja ja toiminnallisuuksia.

WordPress-sivuston päivittäminen

WordPress-sivuston sisältöä päivitetään siihen kuuluvan Admin-osion kautta. Sisällön päivittäminen saattaa kuitenkin olla erilaista eri WordPress-sivustoilla niissä käytettyjen lisäosien vuoksi. Erilaiset sisällönhallinnan työkalut saattavat muuttaa käyttöliittymän erilaiseksi.

Koska WordPressiä käytetään paljon, siihen on kehitetty erittäin paljon sen käyttöä tukevia ohjeita ja materiaaleja. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen voi halutessaan itse opetella päivittämään sivustoa. Yleisesti ottaen sivuston päivittäminen on helppoa, jos siihen malttaa tutustua lisää. Aina voi kuitenkin kysyä apua asiantuntijalta!

WordPressin turvallisuus

Koska WordPressin lähdekoodi on kaikkien saatavilla, myös hakkereiden, sitä yritetään jatkuvasti murtaa. Jos järjestelmästä löytyy jokin tietoturva-aukko, hakkerit tai muut tiedon etsijät voivat päästä sitä kautta miljoonille verkkosivuille. WordPress on kuitenkin turvallinen, koska sen kehittäjien määrä on myös iso. Näin ollen mahdolliset tietoturva-aukot saadaan nopeasti korjattua.

Turvallisuus vaatii WordPressin ja kaikkien sen lisäosien pitämistä ajan tasalla, sillä vanhentuneet versiot saattavat aiheuttaa tietoturvariskin. Aktiivisesti ylläpidetty WordPress on turvallinen alusta yrityksen verkkosivuille.

WordPress-ohjelmointitekniikka

WordPress on kirjoitettu PHP-kielellä, ja se käyttää tietojen tallentamiseen MySQL-tietokantaa. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jonka vuoksi sen kehittämiseen voi osallistua kuka tahansa.

Olemme WordPress-julkaisujärjestelmän asiantuntijoita. Jos tarvitset apua WordPress -sivustojen päivityksissä tai uuden sivuston toteuttamisessa, ota yhteyttä!

Copyright © 2020

Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö