Toimitusehdot

Toimintavarmuus ja häiriöt

Teemme kaikkemme ohjelmistojemme turvallisuuden ja toimivuuden eteen, mutta emme vastaa mahdollisista ohjelmistovirheistä aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista.

Luccilla on oikeus päivittää ja kehittää järjestelmää. Jos päivityksien vuoksi sivusto täytyy ottaa hetkellisesti pois käytöstä, se pyritään tekemään sellaiseen aikaan, jolloin sivustolla on mahdollisimman vähän liikennettä.

Emme vastaa yhteistyökumppaneidemme toiminnasta mahdollisesti aiheutuvista ongelmista, esimerkiksi operaattorien palvelimien toimivuudesta.

Sivuston toimivuus testataan seuraavien selaimien uusilla versioilla: Microsoft Edge, Chrome, Firefox ja Safari.

Laskutus

Laskutustapa voi olla verkkolasku, sähköposti tai paperilasku. Laskutus tehdään pääsääntöisesti sivuston valmistuttua. Jos työ viivästyy Luccin toiminnasta riippumattomista syistä, työ laskutetaan viimeistään kahden kuukauden kuluttua tilauksen hyväksymisestä. Päivitystyöt laskutetaan työn valmistuttua. Pidemmissä projekteissa kahden viikon välein. Ylläpitosopimuksissa laskutusjakso voi olla 1, 3, 6 tai 12kk. Oletuksena 6kk, jos muuta ei ole sovittu. Laskutusjaksoa voidaan muuttaa asiakkaan pyynnöstä. Maksuaika on 14vrk laskun päiväyksestä.

Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetetään asiakkaalle yksi maksumuistutus. Jos laskua ei ole senkään jälkeen maksettu, saatavat siirretään perintätoimiston hoidettavaksi. Jos kyseessä on kokonaan Luccin tekemä sivusto, se voidaan sulkea, kunnes lasku on maksettu.

Ylläpitosopimuksen kesto ja irtisanominen

Ylläpitosopimuksen tilausjakso kestää vähintään kuukauden kerrallaan.

Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jos irtisanomisajan jälkeisiä kuukausimaksuja on jo maksettu, ne palautetaan asiakkaalle.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos sivustolla myydään laitonta tavaraa tai sivuston sisältö on lain vastaista, voidaan sopimus purkaa ilman asiakkaan suostumusta.

Verkkosivut huomiseksi

Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 12.00, saat verkkosivut seuraavalle arkipäivälle.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tyytyväinen, ilmoita siitä meille 10 vuorokauden kuluessa, niin poistamme sivuston ja saat rahasi takaisin.

Tekijänoikeudet

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja sen koodi on kaikkien vapaasti saatavissa ja kehitettävissä. Luccin tekemän ohjelmiston osalta kopiointioikeudet ovat sekä asiakkaalla että Luccilla.

Luccilla on referenssioikeus tehtyihin sivustoihin.

Sopimus tehdään Force Majeure -varauksella, johon luetaan mm. sairastapaukset.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Copyright © 2023

Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö | Evästeasetukset

Soita

WA