//Case: Medicare hakukoneoptimointi
Case: Medicare hakukoneoptimointi2018-01-22T15:32:41+02:00

Case: Medicare hakukoneoptimointi

MediCare järjestää ensiapukursseja yrityksille ja yhteisöille. On tärkeää, että kotisivut löytyvät Googlesta haulla ”ensiapukurssit oulu”. Kun sivustoa alettiin optimoimaan tälle haulle, ne löytyivät Googlen hakutuloksista vasta kolmannelta sivulta.

Ihan ensimmäiseksi käynnistettiin Google Adwords -mainoskampanja, jotta kotisivuille saatiin nopeasti kävijöitä ja sitä kautta yritykselle asiakkaita.

Sen jälkeen kotisivuja alettiin optimoimaan. Jokaiselle kurssille tehtiin oma sivu aikaisemman yhden kurssit -sivun sijaan. Sisäisiä linkityksiä lisättiin ja päivitettiin meta-description tiedot sekä XML sivukartta. Kotisivut muutettiin responsiiviseksi, jotta se löytyy paremmin myös mobiililaitteilla. Html-koodi tarkistettiin ja virheet korjattiin. Myöhemmin kotisivuille lisättiin myös SSL-sertifikaatti, jonka avulla turvallisuutta parannettiin ja Googlen arvostusta sivustoa kohtaan nostettiin.

Toimenpiteiden jälkeen sivusto alkoi pikkuhiljaa nousemaan Googlen hakutuloksissa. Muutaman kuukauden kuluessa sivusto nousi haulla ”ensiapukurssit oulu” Googlen ensimmäiselle sivulle. Vaikka kotisivut ei ole kovinkaan laajat ja yritys on pieni, hakukoneoptimointi on parantanut yrityksen kilpailukykyä huomattavasti.

Tutustu sivustoon: www.medicare.fi