wordpress ohjelmointi

Web-ohjelmointi

Tarvitsetko integrointia eri järjestelmien välille, uutta toiminnallisuutta sivustolle tai kokonaisen web-sovelluksen?

Teemme web-ohjelmointia yli kymmenen vuoden kokemuksella. Hallitsemme HTML, CSS, PHP, JavaScript -kielet ja MySQL -tietokannan.

Käytämme projekteissamme aina Git -versionhallintaa, joten koodin historia jää talteen ja kehitystä voidaan tehdä useamman henkilön voimin.

WordPress koodaus

Voimme ohjelmoida WordPress -sivustollesi tarvittavat lisäominaisuudet joko teemaan liitettynä tai erillisenä lisäosana. Jos sivustollasi on käytetty valmisteemaa, voidaan siihen tehtävät muutokset tehdä erillisen lapsiteeman kautta.

Front-end ohjelmointi

Teemme paljon front-end ohjelmointia eli sivustojen ja web-sovellusten selainpuolen ohjelmointia. Se tarkoitaa esimerkiksi sivustojen ulkoasun ohjelmointia. Käytämme kehityksessä node.js:ää ja esimerkiksi webpackia.

Voit lähettää meille sivuston ulkoasun esimerkiksi Adobe XD:llä, Photoshop tiedostona tai vaikka PDF:nä. Ohjelmoimme sivuston sen perusteella toimivaksi, responsiiviseksi verkkosivustoksi. Lue lisää mainostoimistoyhteistyöstä.

Back-end ohjelmointi

Back-end ohjelmointia eli palvelinpuolen ohjelmointia teemme pääasiassa PHP -kielellä. Esimerkiksi WordPress on rakennettu PHP -kielellä. Myös yksittäisiä toiminnallisuuksia voidaan rakentaa PHP:lla. Usein data tallennetaan MySQL -tietokantaan.

Ota yhteyttä

  Olen kiinnostunut:

  Nimi:

  Yritys:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Viesti:

  Copyright © 2023

  Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö | Evästeasetukset

  Soita

  WA