nettisivut oulu

Verkkosivut yrityksille

Verkkosivuja voi rakentaa monella tavalla. Me uskomme siihen, että parhaaseen lopputulokseen päästään, kun jokainen tekee sen minkä parhaiten osaa. Siksi meillä graafikot ei koodaa eikä koodarit suunnittele ulkoasuja.

Yksilöllisessä verkkosivustossa graafikko suunnittelee yksilöllisen ulkoasun juuri Teidän yrityksenne näköiseksi ja ohjelmoimme sen pikselin tarkasti suunnitelman mukaan.

Rakennamme visuaalisesti, sisällöllisesti ja teknisesti toimivat verkkosivut. Käytämme yhteistyökumppaneitamme tarpeen mukaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Näin pystymme tarjoamaan sekä ihmiset että hakukoneet huomioivan sivuston.

Laadukkaat verkkosivut ovat myynnin apu, tiedotuskanava ja brändin vahvistaja. Ne koostuvat seitsemästä tekijästä:

  • Näyttävä ilme
  • Laadukas sisältö
  • Teknisesti toimiva
  • Hakukoneille optimoitu
  • Tehokas pääviesti
  • Call-to-Action-toiminnot
  • Eri päätteille skaalattu

Näyttävä ilme verkkosivuille

Verkkosivujen ulkoasu vaikuttaa siihen, miten sivustolle tuleva kävijä viihtyy siellä ja ostaako hän tuotteita tai palvelua. Myös hakukoneet arvostavat sitä, että kävijä viipyy sivustolla pitkään. Meillä verkkosivujen ulkoasun suunnittelee aina graafisen alan ammattilainen.

Laadukas sisältö ratkaisee

Verkkosivustolla tulee olla laadukasta ja hakukoneille optimoitua sisältöä, jotta se löytyy Googlesta oikeilla hakusanoilla ja houkuttelee kävijöitä. Laadukas sisältö herättää mielenkiinnon, antaa tietoa ja kehottaa toimimaan.

Kun vierailija tulee sivuillesi, hänen täytyy ymmärtää heti, mitä yrityksesi tarjoaa. Kiinnitämmekin aina huomiota siihen, että sivustolta pitää löytyä vastaukset asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin, sillä muuten he lähtevät hakemaan ratkaisua ongelmiinsa muualta.

Verkkosivuston sisällön tuotannossa auttaa yhteistyökumppanimme Seoptimi Oy, joka tuottaa sisältöä meidänkin sivuille.

Teknisesti toimivat verkkosivut

Teknisesti parhaat verkkosivut toimivat moitteettomasti, ovat turvalliset ja niitä on helppo päivittää. Julkaisujärjestelmäksi sopii WordPress, jota mekin Luccilla käytämme. WordPress -sivustoja voidaan rakentaa monella tavalla. Me käytämme pohjana aina omaa starter -teemaa, jonka suorituskyky ja muokattavuus on optimoitu. Palvelintilana käytämme luotettavia kotimaisia palveluntarjoajia.

Hakukoneille optimoidut verkkosivut

Hakukoneoptimointi on yksi verkkosivuston kulmakivistä. Sillä nostetaan yrityksen näkyvyyttä digimarkkinoilla, houkutellaan asiakkaita sivustolle ja lopulta lisätään myyntiä. Hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat erilaiset sivustolla tehdyt ratkaisut, joilla parannetaan verkkosivuston sijoittumista hakukoneiden hakutuloksissa. Me kiinnitämme huomiota siihen, että hakukoneet löytävät asiakkaamme verkkosivuston hyvin.

Tehokas pääviesti sivustolle

Verkkosivustolle tulijan täytyy tietää, minne hän on tullut ja mitä hän hyötyy sivustosta. Jos tämä ei tule selvästi esille, vierailija lähtee pois. Verkkosivustolle kannattaa miettiä tarkkaan tehokas pääviesti, jonka haluaa ensimmäiseksi kertoa vierailijoille. Se innostaa heitä tutustumaan tarkemmin verkkosivuston tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin.

Call-to-Action-toiminnot lisäävät myyntiä

Verkkosivujen olisi tärkeää saada asiakas tekemään jotakin. Olisi hyvä, että asiakas ottaisi yhteyttä, lähettäisi tarjouspyynnön, lataisi ilmaisen oppaan tai tekisi tilauksen. Kynnys yhteydenottoon kannattaa pitää mahdollisimman matalana, ja me teemmekin aina sivustolle toimivat Call-to-Action-toiminnot eli varmistamme, että yhteydenotto on helppoa.

Eri päätteille skaalatut verkkosivut

Ihmiset vierailevat verkkosivustoilla eri päätteiden kautta. Osa käyttää nettiä ainoastaan puhelimella ja osa tabletilla tai tietokoneella. Tämän vuoksi otamme aina huomioon, että verkkosivustot näyttävät hyvältä ja toimivat moitteettomasti eri päätteillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Copyright © 2023

Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö | Evästeasetukset

Soita

WA