WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce -verkkokauppa-alusta antaa mahdollisuuden muokata ja kehittää sen toimintaa lähes rajattomasti. Se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja teknisesti WordPressin liitännäinen. Maailman yleisin verkkokauppaohjelmisto.

Koska pohjalla toimii WordPress, antaa se hyvät edellytykset myös verkkokaupan ulkopuolisen sisällön työstämiseen, kuten blogin ylläpitämiseen. Toisaalta WordPressin liitännäisenä verkkokauppatoiminnallisuudet voidaan lisätä jo olemassa olevaan WordPress -sivustoon. Kysy lisää!

WooCommerce tuotteet

WooCommerce -verkkokaupan kautta voit myydä sekä digitaalisia että fyysisiä tuotteita. Digitaalisien tuotteiden myynti tarkoittaa esimerkiksi PDF -dokumentteja tai vaikka videoiden katseluoikeutta. Tuotteille voi lisätä rajattomasti erilaisia ominaisuuksia; koko, väri, materiaali jne. Pääkuvan lisäksi jokaiselle tuotteelle voi lisätä useita lisäkuvia. Tuotteita ostaneet asiakkaat voivat kirjoittaa myös tuotearvosteluja ostamistaan tuotteista.

WooCommerce maksutavat

WooCommerceen on saatavilla suomalaiset maksutavat esimerkiksi VismaPayn tai Paytrailin kautta. Niissä yhdellä sopimuksella saa kaikki suomalaiset maksutavat käyttöön. Verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi niissä on mahdollista saada useita kolmannen osapuolen tarjoamia maksupalveluja, jotka ovat pääsääntöisesti kauppiaalle ilmaisia.

WooCommerce toimitustavat

Voit tarjota maksuttoman toimituksen, kiinteähintaisen toimituksen tai laskea toimituskulut tuotteen painon tai koon mukaan. Woocommerce mahdollistaa nämä kaikki vaihtoehdot.

Verkkokauppaan voidaan integroida Postin, Matkahuollon tai Shipitin toimitustavat. Kuljetusasiakirjojen tulostus suoraan verkkokaupasta helpottaa verkkokauppiaan arkea.

WooCommerce lisäosat

WooCommerce -verkkokauppaan on saatavilla paljon erilaisia maksuttomia ja maksullisia lisäosia, esimerkiksi varauspalveluja, maksu- ja toimitustapoja. Lisäosilla verkkokaupan toiminnallisuutta voidaan lisätä juuri sinun verkkokauppasi tarpeisiin.

Integraatiot

Jos verkkokaupassa on satoja tai tuhansia tuotteita, niiden hallinta manuaalisesti saattaa olla työlästä. Siksi laajoissa kaupoissa verkkokaupan integroiminen yrityksen muihin järjestelmiin on järkevää ja säästää paljon aikaa kauppiaalta. Jos tuotekuvaukset, hinnat, varastosaldot ym. tiedot on jo yhdessä järjestelmässä, niiden tuonti ja ylläpito verkkokauppaan kannattaa tehdä integraation kautta. Näin pidät tiedot oikeana vain yhdessä järjestelmässä ja ne päivittyvät automaattisesti toiseen.

Ota yhteyttä

  Olen kiinnostunut:
  Nimi:
  Yritys:
  Puhelin:
  Sähköposti:
  Viesti:
  Copyright © 2023

  Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö | Evästeasetukset

  Soita

  WA