//Google Adwords -markkinointi
Google Adwords -markkinointi2018-02-28T09:57:29+02:00

Google Adwords -markkinointi

Google Adwords -markkinointi on tehokasta siksi, että saat sen avulla poimittua sivuillesi juuri niitä asiakkaita, jotka jo etsivät palveluitasi. Olet näkyvillä juuri oikeaan aikaan.

Google Adwords- markkinoinnilla tarkoitetaan Googlen maksettuja mainoksia.

Mainos näkyy, kun määritetty hakusana kirjoitetaan Googleen.

Google Adwords -mainos näkyy lähes samalla tavalla kuin Googlen muut hakutulokset, mutta siinä on ”Mainos” -leima.

Mainoksien näkyvyyttä voi rajata maantieteellisesti.

Google Adwords -mainoksesta maksat vasta sitten, kun mainosta klikataan ja kävijä päätyy sivuillesi.

Klikkauksen hinta määräytyy hakusanan yleisyyden perusteella ja kuinka paljon muut mainostajat ovat valmiita maksamaan siitä. Ikään kuin huutokauppaperiaatteella. Hintaan vaikuttaa myös mainoksen laatupisteet. Jos mainos vie sellaiselle sivulle, jossa puhutaan ihan eri asiasta kuin mainoksessa, maksat siitä enemmän tai et saa näkymään sitä ollenkaan. Kannattaa siis mainostaa sitä, mistä sivuilla puhutaan.

Teemme Google Adwords -mainokset siten, että yhtä mainostettavaa sivua kohden tehdään vähintään kaksi erilaista mainosta samoilla hakusanoilla. Sitten seurataan tilannetta viikko – pari ja korvataan huonompi mainos uudella. Näin kun tehdään muutama kierros, saadaan mainoksien tehoa kasvatettua huomattavasti.

Google Adwords -mainonnan tehokkuutta on myös helppo seurata. Sivuille asennetaan ns. seurantapikseli, jonka avulla nähdään, onko mainoksen kautta tullut vierailija tehnyt haluttua toimenpidettä kotisivuilla. Esimerkiksi lähettänyt tarjouspyyntöä. Näin analyyttisesti toimimalla voidaan laskea euroissa, onko mainonta ollut kannattavaa vai ei.

Google Adwords -kampanjan hinta on 390€ + ylläpito 99€/kk (alv.0). Hintaan sisältyy maksimissaan kolmen eri tuotteen/palvelun tehokas mainostaminen. Kaikkiin näihin kaksi erilaista mainosta eli yhteensä kuusi erilaista mainosta. Hakusanoja voi olla useita. Etsimme parhaat hakusanat/hakusanayhdistelmät. Hintaan lisätään haluttu mainosbudjetti.

Ota yhteyttä!