//Alihankinta
Alihankinta2019-05-27T12:34:03+02:00

Verkkosivujen toteutus alihankintana

Graafikko, haluaisitko tehdä verkkosivuja yhteistyössä kanssamme?

Teemme verkkosivujen ja -kauppojen ohjelmointia yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tarjoamme mainostoimistoille teknistä kumppanuutta; ohjelmoimme dynaamisen verkkosivuston graafikon luoman vedoksen pohjalta. Selkeästi hinnoiteltuun pakettiin sisältyy ohjelmoinnin lisäksi verkkotunnus ja palvelintila sekä tekninen ylläpito.

Yhteistyö toimii näin:

  1. Suunnittele sivuston ulkoasu. Voit suunnitella sen myös ”puhtaalta pöydältä”. Ei tarvitse käyttää valmisteemaa pohjalla.
  2. Lähetä ulkoasu meille nähtäväksi. Tarkastamme sen pikaisesti, ettei siinä ole toteutuksen kannalta mitään ylivoimaisia esteitä.
  3. Hyväksytä ulkoasu asiakkaalla.
  4. Kun asiakas on hyväksynyt ulkoasun, aloitamme sen ohjelmoinnin.
  5. Ohjelmoinnin jälkeen lähetämme sinulle osoitteen, jossa sivusto on nähtävissä, sekä tunnukset, joilla sivuston sisältöä voi muokata.
  6. Kun se näyttää ja toimii kuten olet ajatellut, voit lähettää linkin sivustoon asiakkaan hyväksyttäväksi.
  7. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen julkaisemme sivuston.
  8. Lähetämme ohjelmoinnista laskun sinulle ja mahdollisesta ylläpidosta laskutamme suoraan asiakasta.

Täytyy sanoa, ettei ole muiden web-professionaalien kanssa näin saumatonta yhteistyötä ollut, pystyt toteuttamaan systeemit aivan suunnitelmien mukaan! Hieno homma!

Julia Afflekt,
Graafinen suunnittelija

Julkaisujärjestelmänä käytämme maailman suosituinta julkaisujärjestelmää WordPressiä. Pidämme sivuston tekniikan ajantasalla päivittämällä julkaisujärjestelmää ja sivuilla olevia ohjelmistokomponentteja, jotta asiakkaalla olisi aina toimiva ja turvallinen järjestelmä käytössä.

Sivustot toteutetaan aina responsiivisena, jolloin ne skaalautuu myös mobiililaitteiden pienille näytöille. Mobiilinäkymästä ei tarvitse lähettää erillistä layoutia, vaan muodostamme sen tietokonenäkymän pohjalta.

Kysy lisää:


Tero Autio