Lucci logo

TOIMITUSEHDOT

TILAUKSEN KESTO JA IRTISANOMINEN

Tilausjakso kestää vähintään kuukauden kerrallaan. 

Asiakas voi peruuttaa tilauksen maksutta ensimmäisen kuukauden aikana tilauspäivästä. Sivuston ohjelmointikustannukset jäävät kuitenkin asiakkaan maksettavaksi.

Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jos irtisanomisajan jälkeisiä kuukausimaksuja on jo maksettu, ne palautetaan asiakkaalle.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos sivustolla myydään laitonta tavaraa tai sivuston sisältö on lain vastaista, voidaan sopimus purkaa ilman asiakkaan suostumusta.

LASKUTUS

Laskutusjakso voi olla 1,3,6 tai 12kk. Oletuksena 3kk, jos muuta ei ole sovittu. Maksuaika on 14vrk laskun päiväyksestä.

Laskut toimitetaan verkkolaskuna, sähköpostitse tai paperisena.

Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetetään asiakkaalle yksi maksumuistutus. Jos laskua ei ole senkään jälkeen maksettu, sivusto suljetaan ja saatavat siirretään perintätoimiston hoidettavaksi. Sivusto voidaan avata uudelleen kun lasku on maksettu.

TOIMINTAVARMUUS JA HÄIRIÖT

Teemme kaikkemme ohjelmistojemme turvallisuuden ja toimivuuden eteen, mutta emme voi vastata mahdollisista ohjelmistovirheistä aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista.

Lucilla on oikeus päivittää ja kehittää järjestelmää. Jos päivityksien vuoksi sivusto täytyy ottaa hetkellisesti pois käytöstä, se pyritään tekemään sellaiseen aikaan, jolloin sivustolla on mahdollisimman vähän liikennettä.

Emme vastaa yhteistyökumppaneidemme toiminnasta mahdollisesti aiheutuvista ongelmista, esimerkiksi operaattorien palvelimien toimivuudesta.

Sivuston toimivuus testataan seuraavien selaimien uusilla versioilla: Microsoft Edge, Chrome, Firefox ja Safari.

TEKIJÄNOIKEUDET

Lähdekoodin tekijänoikeus ja kopiointioikeudet ovat Lucin omaisuutta.

Lucilla on referenssioikeus tehtyihin sivustoihin.

Sopimus tehdään Force Majeure -varauksella, johon luetaan mm. sairastapaukset.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Chrome Firefox Explorer Opera Safari