Lucci logo

Tiedostojen hallinta

Pääset tiedostojen hallintaan julkaisujärjestelmän ylävalikosta löytyvästä "Tiedostot" -välilehdestä.

 

Usean tiedoston lataaminen

Voit ladata useita tiedostoja kerralla palvelimelle. Klikkaa "Lataa" -nappulaa ja valitse haluamasi tiedostot pitäen "Shift" -näppäintä alhaalla, jolloin voit valita monta peräkkäistä tiedostoa. Pitämällä alhaalla"ctrl" -näppäintä tai mac-tietokoneella "cmd" -näppäintä, voit valita hiiren klikkauksella useamman tiedoston, jotka eivät ole peräkanaa tietokoneesi hakemistossa.

 

Usean tiedoston poistaminen

Tiedostojen hallintasivulla valitse poistettavat tiedostot pitämällä alhaalla "ctrl" -näppäintä tai mac-tietokoneella "cmd" -näppäintä. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja avautuvasta valikosta valitse "Poista". Julkaisujärjestelmä haluaa vielä varmistaa, että olethan varma halustasi poistaa tiedostot. Klikkaa kyllä.


 

Kansioiden luominen

Voit parantaa tiedostojen hallittavuutta luomalla useita kansiota tiedostoillesi.

Valitse vasemmasta valikosta kansio, jonka alle haluat lisätä uuden kansion. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä, jolloin avautuvasta valikosta voit valita "Uusi kansio...". Anna nimi kansiolle ja paina Ok.

 

Tiedostojen kopiointi/siirto kansiosta toiseen

Voit kopioida tai siirtää kuvia tai muita tiedostoja kansiosta toiseen. Valitse haluamasi tiedosto / tiedostot ja klikkaa hiiren oikeaa näppäintä. Valitse avautuvasta valikosta vaihtoehto "Lisää leikepöydälle".

Valitse vasemmasta valikosta kansio, johon haluat kopioida tai siirtää tiedostosi. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja valitse joko "Kopioi tiedostot" tai "Siirrä tiedostot".

Chrome Firefox Explorer Opera Safari