Lucci logo

Linkkien lisääminen tekstiin tai kuvaan

 

Maalaa haluamasi sana tai teksinpätkä hiirellä tai valitse kuva, johon haluat linkin liittää. Klikkaa valikosta Lisää linkki -nappulaa, josta avautuu ikkuna, jonne voit syöttää linkin tiedot.

Vaihtoehdot linkeille

Linkkityyppi Jos linkkisi ohjautuu omalle tai jonkun toisen nettisivulle, valitse tästä alasvetovalikosta tyypiksi "Osoite".
 
  Jos linkkisi ohjautuu sivulle tehtyyn ankkuriin, valitse tästä valikosta tyypiksi "Ankkuri"
 
  Jos haluat linkiksi sähköpostiosoitteen, valitse tästä alasvetovalikosta tyypiksi "Sähköposti", jolloin voit määritellä sähköpostiosoitteen lisäksi myös halutessasi viestin aiheen ja alustuksen.
 
Osoite Jos valitsit perusoletuksen linkkityypistä, eli osoitteen, voit syöttää osoiteriville nettisivun osoitteen, jonne haluat linkin ohjaavan.
 
  Mikäli haluat valita sisäisen sivun, voit valita sen Sisäinen sivu alasvetovalikosta, jolloin julkaisujärjestelmä määrittää Osoite-kohdan. Sisäisellä sivulla tarkoitetaan domainisi alta löytyviä sivuja. Sivujen ei tarvitse olla julkaistuja.
 
Kohde Jos linkkisi ohjautuu jonkun muun nettisivulle, on suositeltavaa valita Kohde -välilehdeltä vaihtoehto Uusi ikkuna (_Blank), jolloin selain avaa uuden ikkunan tai välilehden riippuen käyttäjän määrittämistä asetuksista.
 
Lisää tiedosto

Jos sinulla on tarve lisätä tiedosto, johon tekstilinkkisi osoittaa, valitse "Lisää tiedosto" -välilehti.
 

  Kun klikkaat Selaa... -nappulaa, avautuu sinulle oma tietokoneesi sisältö, josta voit valita esimerkiksi pdf-tiedoston. On suositeltavaa ilmoittaa tekstissä ladattavan tiedoston koko. Klikkaa lopuksi "Lähetä palvelimelle"

 

 

 

Chrome Firefox Explorer Opera Safari