//Woocommerce
Woocommerce 2018-03-26T15:54:01+00:00

WooCommerce

WooCommerce -verkkokauppa-alusta antaa mahdollisuuden muokata ja kehittää sen toimintaa lähes rajattomasti. Se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja teknisesti WordPressin liitännäinen. Maailman yleisin verkkokauppaohjelmisto.

Koska pohjalla toimii WordPress, antaa se hyvät edellytykset myös verkkokaupan ulkopuolisen sisällön työstämiseen, kuten blogin ylläpitämiseen. Toisaalta WordPressin liitännäisenä verkkokauppatoiminnallisuudet voidaan lisätä jo olemassa olevaan WordPress -sivustoon. Kysy lisää!

WooCommerce lisäosat

WooCommerce -verkkokauppaan on saatavilla paljon erilaisia maksuttomia ja maksullisia lisäosia, esimerkiksi varauspalveluja, maksu- ja toimitustapoja. Lisäosilla verkkokaupan toiminnallisuutta voidaan lisätä juuri sinun verkkokauppasi tarpeisiin.

WooCommerce tuotteet

WooCommerce -verkkokaupan kautta voit myydä sekä digitaalisia että fyysisiä tuotteita. Digitaalisien tuotteiden myynti tarkoittaa esimerkiksi PDF -dokumentteja tai vaikka videoiden katseluoikeutta. Tuotteille voi lisätä rajattomasti erilaisia ominaisuuksia; koko, väri, materiaali jne. Pääkuvan lisäksi jokaiselle tuotteelle voi lisätä useita lisäkuvia. Tuotteita ostaneet asiakkaat voivat kirjoittaa myös tuotearvosteluja ostamistaan tuotteista.

WooCommerce maksutavat

WooCommerceen on saatavilla suomalaiset maksutavat esimerkiksi CheckoutinPaytrailin tai Maksuturvan kautta. Niissä yhdellä sopimuksella saa kaikki suomalaiset maksutavat käyttöön. Verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi niissä on mahdollista saada useita kolmannen osapuolen tarjoamia maksupalveluja, jotka ovat pääsääntöisesti kauppiaalle ilmaisia.

WooCommerce toimitustavat

Voit tarjota maksuttoman toimituksen, kiinteähintaisen toimituksen tai laskea toimituskulut tuotteen painon tai koon mukaan. Woocommerce mahdollistaa nämä kaikki vaihtoehdot.

Verkkokauppaan voidaan integroida Postin, Matkahuollon tai Shipfunkin toimitustavat. Kuljetusasiakirjojen tulostus suoraan verkkokaupasta helpottaa verkkokauppiaan arkea.

Integraatiot

Jos verkkokaupassa on satoja tai tuhansia tuotteita, niiden hallinta manuaalisesti saattaa olla työlästä. Siksi laajoissa kaupoissa verkkokaupan integroiminen yrityksen muihin järjestelmiin on järkevää ja säästää paljon aikaa kauppiaalta. Jos tuotekuvaukset, hinnat, varastosaldot ym. tiedot on jo yhdessä järjestelmässä, niiden tuonti ja ylläpito verkkokauppaan kannattaa tehdä integraation kautta. Näin pidät tiedot oikeana vain yhdessä järjestelmässä ja ne päivittyvät automaattisesti toiseen.

woocommerce oulu
WordPress 2018-03-23T19:00:41+00:00

WordPress

WordPress on julkaisujärjestelmä, jolla hallitaan verkkosivujen sisältöä. Joidenkin arvioiden mukaan kaikista maailmalla olevista verkkosivuista jopa 30% käyttää WordPressiä. Näin ollen se on maailman yleisin julkaisujärjestelmä. Alun perin se on kehitetty blogien luomiseen ja ylläpitoon. Edelleen se soveltuu hyvin blogien ylläpitoon, mutta myös sellaisten verkkosivujen alustaksi, joissa blogia ei ole.

WordPress lisäosat (plugins)

WordPressiin on saatavilla paljon erilaisia lisäosia, joiden avulla verkkosivuston toiminnallisuutta voidaan lisätä. Yksi lisäosa voi tehdä hyvinkin pienen ulkoasuun liittyvän toiminnallisuuden, esimerkiksi poistaa jonkun ylimääräisen elementin, tai se voi olla iso osa koko sivuston toiminnallisuutta, esimerkiksi Woocommerce -verkkokauppa.

Lisäosia voi kehittää kuka tahansa. Lisäosien kehittäminen vaatii HTML- ja PHP -kielien osaamista ja WordPressin ymmärtämistä.

WordPressin teemat

WordPressiin on saatavilla paljon erilaisia teemoja, jotka määrittävät sivuston ulkoasun. Esimerkiksi Avada on suosittu teema, joka sisältää erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja ja moduleja verkkosivustolle. Isot teemat kuitenkin saattavat olla raskaita ja hidastaa verkkosivuston toimintaa. Siellä on monesti paljon ylimääräistä tavaraa, jota sivustolla ei käytetä. Useissa tapauksissa voidaan käyttää WordPressin oletusteema, jota muokataan halutun ulkoasun ja toiminnallisuuden saavuttamiseksi.

WordPress -sivuston päivittäminen

WordPress -sivuston sisältöä päivitetään siihen kuuluvan admin -osion kautta. Siellä on eriteltynä sivut, artikkelit (esim. blogi tai uutisosio), media jne. Sivun sisällön päivittäminen saattaa olla erilaista eri WordPress -sivustoilla niissä käytettyjen lisäosien vuoksi. Erilaiset työkalut sisällön hallintaan muuttavat käyttöliittymän erilaiseksi.

WordPressin turvallisuus

Koska WordPressin lähdekoodi on kaikkien saatavilla, myös hakkereiden, sitä yritetään jatkuvasti murtaa. Hakkereiden motiivina on WordPressin laaja levinneisyys. Jos järjestelmästä löytyy jokin tietoturva-aukko, sitä kautta on pääsy miljoonille verkkosivuille. Toisaalta myös kehittäjien määrä on iso, joten mahdolliset tietoturva-aukot saadaan nopeasti korjattua. Tämän vuoksi WordPressin pitäminen turvallisena vaatii WordPressin ja kaikkien sen lisäosien pitämistä ajan tasalla. Vanhentuneet versiot saattavat aiheuttaa tietoturvariskin.

Aktiivisesti ylläpidettyä WordPressiä voidaan pitää turvallisena alustana yrityksen verkkosivuille.

WordPress ohjelmointitekniikka

WordPress on kirjoitettu PHP -kielellä ja se käyttää tietojen tallentamiseen MySQL -tietokantaa. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jonka vuoksi sen kehittämiseen voi osallistua kuka tahansa.

Katso hinnastosta hinnoitellut sivustopaketit tai pyydä tarjousta haluamastasi kokoonpanosta.

Jos tarvitset apua WordPress -sivustojen päivityksissä tai uuden sivuston tekemisessä, ota yhteyttä!

Wordpress
Tekniikka 2018-03-23T15:01:35+00:00
WordPress 2018-02-19T16:00:46+00:00

WordPress

Olemme erikoistuneet WordPress -sivustojen tekemiseen. Tällä hetkellä WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Olemme rakentaneet verkkosivuja yrityksille vuodesta 2016 alkaen. Sinä aikana WordPress ei ole aina ollut ykkösvaihtoehto sivuston alustaksi. Alunperin WordPress onkin ollut blogi-alusta, mutta nykyään se on laajentunut ominaisuuksiltaan soveltumaan normaalien verkkosivustojen alustaksi.

WordPress plugineilla lisää toiminnallisuutta sivustoon

WordPressin toiminnallisuutta voidaan lisätä erilaisilla lisäosilla eli plugineilla. Kuka tahansa voi kehittää uusia plugineja. WordPressiin onkin saatavilla jo yli 45 000 pluginia. Jos valmista pluginia ei löydy, sellaisen voi ohjelmoida itse. Pluginit voi tehdä ihan pieniä juttuja, vaikkapa lisätä seurantakoodin sivustolle tai sitten ne voi olla isoja toiminnallisuuksia, jotka muuttaa sivuston luonteenkin ihan toiseksi. Esimerkiksi maailman suosituin verkkokauppa-alusta Woocommerce on WordPressin liitännäinen.

WordPressin teemat

WordPress -sivustolle voidaan tehdä erilaisia ulkoasuja teemojen avulla. Teemoja on saatavissa paljon erilaisia, sekä ilmaisia että maksullisia. Monet teemat on toteutettu siten, että sivuston ulkoasua voidaan muokata WordPressin hallintaosion kautta.

Blogi 2018-01-24T13:09:50+00:00
Verkkosivut responsiiviseksi 2018-01-22T15:32:11+00:00

Verkkosivut responsiiviseksi

Eikö sivustosi skaalaudu mobiililaitteisiin?

Välttämättä koko sivustoa ei tarvitse tehdä uudelleen. Sivustoa ehkä joiltakin osin täytyy muuttaa, jotta se saadaan järkevästi mobiiliin skaalautuvaksi. Samalla saattaa olla järkevää tehdä pientä modernisointia sivuston ulkoasuun.

WordPress hidastelee 2018-01-23T13:56:04+00:00

WordPress hidastelee

Tuntuuko WordPress -sivustosi hitaalta?

WordPress sivun latautumisaikaan vaikuttaa periaatteessa kaksi asiaa.

1. Aika, mikä palvelintietokoneella menee näytettävän sivun luomiseen.

Kun käyttäjä tulee verkkosivuille, palvelimen täytyy ikään kuin rakentaa sivu, joka käyttäjän selaimelle tuodaan. Selain ymmärtää vain HTML -muotoista sisältöä, joka palvelimen pitää rakentaa jokaisella kerralla kun sivua katsotaan. Sivu rakennetaan tietokannasta haettavilla sisältö- ja asetustiedoilla sekä erilaisilla PHP-funktioilla. Yhden sivun lataaminen vaatii monta tietokantakyselyä ja funktion suorittamista. Se vaatii palvelimelta resursseja ja aikaa.

Tämän ajan pienentämiseen on mahdollista käyttää WordPressille tehtyjä liitännäisiä, jotka rakentavat HTML -sivut valmiiksi välimuistiin ja valmiit HTML -sivut ladataan käyttäjän selaimelle. Tämä nopeuttaa sivuston toimintaa yleensä huomattavasti. On mahdollista käyttää myös tehokkaampia, erityisesti WordPressille tarkoitettuja palvelimia.

2. Tiedostojen lataaminen palvelimelta käyttäjän koneelle

Kun palvelin on sivun luonut, ladataan siellä oleva sisältö käyttäjän koneelle. Ladattavan datan määrä koostuu itse HTML -sivusta, CSS- ja JavaScript -tiedostoista sekä sivulla olevista kuvista ja videoista.

Itse HTML -tiedosto on yleensä pieni. Javascript -tiedostot määrittävät käyttäjän selaimella tapahtuvan toiminnallisuuden. Jos sivulla ei käytetä Javascript -tiedostojen toiminnallisuutta, ne ladataan sivulle turhaan.

Kuvatiedostojen pienentämiseen on kaksi tapaa. Kuvan resoluutio pitäisi rajata siihen, mikä sen koko sivulla on isoimmillaan. Ei kannata esimerkiksi henkilökuvissa käyttää 2000 pikseliä leveitä kuvia, jos ne on sivulla vain 200 pikselin levyisenä. Kuvan pienentäminen oikeaan kokoon yleensä parantaa myös sen laatua sivulla. Toinen tapa pienentää kuvan kokoa on pakata sitä enemmän. JPG -kuvien pakkaustasoa voidaan säätää. Isoissa kuvissa tiedostojen koko voidaan monesti pudottaa neljäsosaan ilman, että kuvassa huomataan mitään eroa.

Tarvitko apua WordPress -sivuston nopeuttamiseen?

Ota yhteyttä:


Lucci CMS ohjeet: Taulukoiden hallinta 2018-01-22T15:29:59+00:00

Taulukoiden hallinta

Voit lisätä taulukon sivullesi klikkaamalla  “Lisää taulu” valikosta. Julkaisujärjestelmä on asettanut taulukolle muutamia perusasetuksia, joita voit muuttaa halutessasi. Voit “Taulun ominaisuudet” -ikkunassa valita kuinka monta riviä ja saraketta haluat taulukkoosi. Voit myös valita leveyden, joka julkaisujärjestelmässä on automaattisesti asetettu kokoon 100%.

“Rajan paksuus” -kohdassa voit valita onko taulukollasi rajaviivat. Arvo “0” varmistaa, että taulukollasi ei ole näkyviä rajoja. “Solujen väli” kohdassa voit pikseleinä valita sen, kuinka paljon ilmatilaa on taulukon tietojen välissä.

Taulukkoon voit syöttää tekstiä klikkaamalla hiirellä ensin sitä solua, jonne haluat tekstiä kirjoittaa. Voit lisätä myös kuvia taulukkoosi. Pääset muokkaamaan jälkikäteen taulukon ominaisuuksia klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä taulukkosi sisällä ja valitsemalla vaihtoehdon “Taulun ominaisuudet”.

Solujen ominaisuudet

Voit muokata solujen ominaisuuksia valitsemalla ensin kokonaisen rivin, sarakkeen tai taulukon liu’uttamalla hiiren vasen näppäin pohjassa. Klikkaa sitten hiiren oikeaa näppäintä ja valitse avautuvasta valikosta “Solu -> Solun ominaisuudet”.

“Solun ominaisuudet” -ikkunassa voit määritellä solun leveyden ja korkeuden pikseleinä tai prosentteina. Voit myös kohdistaa solun sisällön horistontaalisesti vasemmalle, oikealle tai keskelle sekä vertikaalisesti ylös, keskelle, alas tai alas (tekstiin). Tekemäsi muutokset tulevat niihin soluihin, jotka olet klikannut aktiiviseksi ennen tätä vaihetta.

Rivin lisääminen taulukkoon

Voit lisätä rivejä jälkikäteenkin, kun klikkaat hiiren oikeaa näppäintä solussa ja valitset “Rivi -> Lisää rivi yläpuolelle / Lisää rivi alapuolelle”. Vastaavasti voit poistaa rivin valitsemalla “Poista rivit”. Samaan tapaan voit myös lisätä tai poistaa soluja ja sarakkeita.

Mallitaulukot

Mallitaulukko 1 Solu 2 Solu 3 Solu 4
Solujen väli 20 px. ja leveys 25%. Taulukon reunan arvo on “1”.
Voit lisätä taulukkoosi myös kuvia
Kuvien lisäämisen lisäksi voit paremmin kohdistaa kuvia ja tekstiä taulukon avulla.
Tässä taulukossa ei ole horistontaalisia eikä vertikaalisia kohdistuksia määritettyinä. Huomaat tästä taulukosta helposti sen, miten teksti käyttäytyy, kun soluihin ei ole määriteltynä horisontaalista eikä vertikaalista kohdennusta toisin kuin Mallitaukossa 2.
Mallitaulukko 2
Mallitaulukossa on julkaisujärjestelmän oletustiedot, paitsi solujen sisennysarvo on 20 px ja rajan paksuus “0” Taulukkojen avulla voit luoda helposti myös tapahtumakalenterin, jos toimintasi on pienimuotoista.
Taulukossa on “Solun ominaisuudet” valikosta valittu horistontaalinen kohdistus vasemmalle ja vertikaalinen kohdistus ylös. Kun taas tarvitset ajanvarauskalenterin, ota toki yhteytä palveluumme 045 112 4266.
Lucci CMS ohjeet: Tiedostojen hallinta 2018-01-22T15:30:07+00:00

Tiedostojen hallinta

Pääset tiedostojen hallintaan julkaisujärjestelmän ylävalikosta löytyvästä “Tiedostot” -välilehdestä.

Usean tiedoston lataaminen

Voit ladata useita tiedostoja kerralla palvelimelle. Klikkaa “Lataa” -nappulaa ja valitse haluamasi tiedostot pitäen “Shift” -näppäintä alhaalla, jolloin voit valita monta peräkkäistä tiedostoa. Pitämällä alhaalla“ctrl” -näppäintä tai mac-tietokoneella “cmd” -näppäintä, voit valita hiiren klikkauksella useamman tiedoston, jotka eivät ole peräkanaa tietokoneesi hakemistossa.

Usean tiedoston poistaminen

Tiedostojen hallintasivulla valitse poistettavat tiedostot pitämällä alhaalla “ctrl” -näppäintä tai mac-tietokoneella “cmd” -näppäintä. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja avautuvasta valikosta valitse “Poista”. Julkaisujärjestelmä haluaa vielä varmistaa, että olethan varma halustasi poistaa tiedostot. Klikkaa kyllä.

Kansioiden luominen

Voit parantaa tiedostojen hallittavuutta luomalla useita kansiota tiedostoillesi.

Valitse vasemmasta valikosta kansio, jonka alle haluat lisätä uuden kansion. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä, jolloin avautuvasta valikosta voit valita “Uusi kansio…”. Anna nimi kansiolle ja paina Ok.

Tiedostojen kopiointi/siirto kansiosta toiseen

Voit kopioida tai siirtää kuvia tai muita tiedostoja kansiosta toiseen. Valitse haluamasi tiedosto / tiedostot ja klikkaa hiiren oikeaa näppäintä. Valitse avautuvasta valikosta vaihtoehto “Lisää leikepöydälle”.

Valitse vasemmasta valikosta kansio, johon haluat kopioida tai siirtää tiedostosi. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja valitse joko “Kopioi tiedostot” tai “Siirrä tiedostot.

Lucci CMS ohjeet: Linkin lisääminen 2018-01-22T15:29:53+00:00

Linkkien lisääminen tekstiin tai kuvaan

Maalaa haluamasi sana tai teksinpätkä hiirellä tai valitse kuva, johon haluat linkin liittää. Klikkaa valikosta Lisää linkki -nappulaa, josta avautuu ikkuna, jonne voit syöttää linkin tiedot.

Vaihtoehdot linkeille

Linkkityyppi Jos linkkisi ohjautuu omalle tai jonkun toisen nettisivulle, valitse tästä alasvetovalikosta tyypiksi “Osoite“.
Jos linkkisi ohjautuu sivulle tehtyyn ankkuriin, valitse tästä valikosta tyypiksi “Ankkuri
Jos haluat linkiksi sähköpostiosoitteen, valitse tästä alasvetovalikosta tyypiksi “Sähköposti“, jolloin voit määritellä sähköpostiosoitteen lisäksi myös halutessasi viestin aiheen ja alustuksen.
Osoite Jos valitsit perusoletuksen linkkityypistä, eli osoitteen, voit syöttää osoiteriville nettisivun osoitteen, jonne haluat linkin ohjaavan.
Mikäli haluat valita sisäisen sivun, voit valita sen Sisäinen sivu alasvetovalikosta, jolloin julkaisujärjestelmä määrittää Osoite-kohdan. Sisäisellä sivulla tarkoitetaan domainisi alta löytyviä sivuja. Sivujen ei tarvitse olla julkaistuja.
Kohde Jos linkkisi ohjautuu jonkun muun nettisivulle, on suositeltavaa valita Kohde -välilehdeltä vaihtoehto Uusi ikkuna (_Blank), jolloin selain avaa uuden ikkunan tai välilehden riippuen käyttäjän määrittämistä asetuksista.
Lisää tiedosto Jos sinulla on tarve lisätä tiedosto, johon tekstilinkkisi osoittaa, valitse “Lisää tiedosto” -välilehti.

Kun klikkaat Selaa… -nappulaa, avautuu sinulle oma tietokoneesi sisältö, josta voit valita esimerkiksi pdf-tiedoston. On suositeltavaa ilmoittaa tekstissä ladattavan tiedoston koko. Klikkaa lopuksi “Lähetä palvelimelle

Lucci CMS ohjeet: Kuvien lisääminen 2018-01-22T15:29:46+00:00

Kuvien lisääminen

Voit lisätä kuvia tekstiin klikkaamalla Lisää kuva” -nappulaa valikosta.

Sinulle avautuu yllä olevan näköinen ikkuna, josta klikkaamalla “Selaa palvelinta” pääset tarkastelemaan palvelimella olevia kuviasi tai lataamaan palvelimelle kuvia.

Klikkaamalla “Lataa” voit ladata omalta tietokoneeltasi yhden kuvan. Kuva jää aktiiviseksi ladattuasi sen palvelimelle. Tuplaklikkaa kuvaa, jolloin saat kuvan näkyviin “Kuvan ominaisuudet” -ikkunaan. Voit tässä vaiheessa pienentää kuvaa määrittelemällä leveydeksi halutun pikselikoon, esimerkiksi 300. Kuvakoon vieressä oleva lukko pitää huolen, että kuva pienenee suhteessa oikein. Jos jostain syystä tulet katumapäälle, niin lukon vieressä olevaa kiertonuolta painamalla palautat kuvakoon alkuperäiseksi.

Voit ladata useamman kuvan pitämällä Shift -näppäintä alhaalla.  Tällöin kaikki kuvat ovat aluksi aktiivisia. Klikkaa haluamasi kuvaa ja jatka edellä mainitulla tavalla. Alla oleva porkkanakuva on koossa 300 x 200 pikseliä.

Kuvan asettaminen tekstin viereen

Valitse “Kuvan ominaisuudet” -ikkunassa “Kohdistus” -alasvetovalikosta haluatko juoksuttaa tekstin kuvan oikealla vai vasemmalla puolella.

Kuvien nimeäminen

Emme suosittele käyttämään digikameroiden käyttämiä kuvaindeksejä (esimerkiksi IMG038.jpg) niminä, sillä myös oikein nimetyillä kuvanimillä voit vaikuttaa hakukonelöydettävyyteen. Voit nimetä kuvat jo tietokoneellasi. Klikkaamalla aktiivisen kuvan kohdalla hiiren oikeaa näppäintä, saat alla olevan näköisen valikon, josta valitsemalla “Nimeä uudelleen” pääset nimeämään kuvan uudelleen. Hyviä hakusanoja voit etsiä myös Google Adwords -palvelun avainsanatyökalulla.

Lucci CMS ohjeet: editori 2018-01-22T15:29:37+00:00

Editori

Lucci CMS julkaisujärjestelmän editorin toiminnot muistuttavat useita tekstinkäsittelyohjelmien valikoita. Pystyt omaksumaan siis nopeasti omien verkkosivujesi päivittämisen. Osa painikkeista tulee aktiivisiksi vasta jonkun tekemäsi toiminnon jälkeen. Esimerkiksi “leikkaa”-nappula aktivoituu vasta, kun olet valinnut tekstin hiirellä.

Koodi – Mikäli hallitset HTML-koodin, voit muokata sitä tästä napista.
Tyhjennä – Tyhjennä koko dokumentin sisältö.
Esikatsele – Esikatsele sivu ennen julkaisua.
Tulosta – Tulosta sivu.
Pohjat – Sivupohjat.

Leikkaa – Leikkaa teksti tai kuva leikepöydälle.
Kopioi – Kopioi teksti tai kuva leikepöydälle.
Liitä – Liitä teksti jostain dokumentista ja säilytä toisessa tekstieditorissa tekemäsi muotoilut. Kotisivujesi otsikoinnit ja kirjasimet ovat määriteltyinä julkaisujärjestelmään ja on suotavaa käyttää aina jotain liitä-komentoa liittäessäsi tekstiä kotisivuillesi. Jos liität tekstin näppäinkomennoilla, voivat sivut näyttää hassuilta. Huomaathan myös sen tärkeän asian, että julkaisujärjestelmän päivitystilassa nettisivujesi teksti voi näyttää erilaiselta kuin varsinaisella sivulla!
Liitä tekstinä – Liitä teksti jostain dokumentista ilman muotoiluja.
Liitä Word-dokumentista – Liitä teksti Word-dokumentistasi, jolloin julkaisujärjestelmä säilyttää muotoilusi, mutta muotoilut eivät häiritse sivujesi ulkoasua.
Kumoa – Kumoa viimeksi tekemäsi toiminto. Voit kumota 12 viimeisintä tekemääsi muutosta.
Toista – Toista kumoamasi asiat. Voit toistaa 12 viimeisintä kumoamista.

Etsi – Etsi dokumentista sana tai kirjain. Klikatessasi tätä, avautuu sinulle uusi pieni ikkuna, jonne voit syöttää sen, mitä haluat etsiä sekä myös sen, haluatko etsiä samaa kirjainkokoa.
Korvaa – Korvaa sana tai kirjain sivultasi. Klikatessasi tätä, avautuu sinulle uusi pieni ikkuna, jonne voit syöttää sen, mitä haluat korvata sivulta.
Valitse kaikki – Valitse kaikki.
Oikolue kirjoitettaessa – Oikolue tekstiä samalla, kun kirjoitat tai tarkista teksti jälkikäteen.
Lihavoitu – Lihavoi valitsemasi teksti.
Kursivoitu – Kursivoi valitsemasi teksti.
Alleviivattu – Alleviivaa valitsemasi teksti.
Yliviivattu – Yliviivaa valitsemasi teksti.
Alaindeksi – Muuta valitsemasi teksti alaindeksiin.
Yläindeksi – Muuta valitsemasi teksti yläindeksiin.
Poista muotoilu – Poista valitusta tekstistä muotoilu.

Numerointi – Luo lista käyttämällä numerointia.
Luettelomerkit – Luo lista käyttämällä luettelomerkkejä.
Pienennä sisennystä – Pienennä sisennystä valitsemastasi kappaleesta.
Suurenna sisennystä – Suurenna sisennystä valitsemastasi kappaleesta.
Lainaus – Sijoita valitsemasi teksti lainaukseksi.
Luo div-kehikko – Luo div-kehikko.

Tasaa vasemmat reunat – Tasaa tekstistäsi reunat vasemmalle.
Keskitä – Keskitä tekstisi.
Tasaa oikeat reunat – Tasaa tekstistäsi reunat oikealle.
Tasaa molemmat reunat – Tasaa tekstistäsi molemmat reunat.
Tekstin suunta vasemmalta oikealle.
Tekstin suunta oikealta vasemmalle.
Aseta kieli – Voit vaihtaa julkaisujärjestelmän kielen arabiaksi, espanjaksi tai ranskaksi.

Lisää linkki / muokkaa linkkiä – Lisää tai muokkaa linkki kuvaan tai tekstiin.
Poista linkki – Poista linkki kuvasta tai tekstistä.
Lisää ankkuri / muokkaa ankkuria.

Kuva – Lisää kuva.
Flash-animaatio – Lisää Flash-animaatio.
Taulu – Lisää taulukko.
Lisää murtoviiva – Lisää murtoviiva valitsemaasi kohtaan.
Hymiö – Lisää hymiö
Lisää erikoismerkki – Lisää erikoismerkit, kuten € tätä kautta.
Lisää sivunvaihto.
IFrame-kehys.
Embed Youtube video – Sisällytä Youtube video sivullesi.
Muotoilujen tyylit – Valitse muotoilullesi tyyli. Olethan hyvin varovainen näiden kanssa.
Muotoilu – Valitse tästä valikosta teksille otsikon eri tasot.
Kirjasinlaji – Valitse tästä valikosta eri kirjaisinlaji. HUOM! Ole varovainen näiden asetusten kanssa, jotka voivat sekoittaa julkaisujärjestelmässä olevien omien sivujesi määritykset!
Koko – Voit muuttaa valitsemasi tekstin koon. HUOM! Ole varovainen näiden asetusten kanssa, jotka voivat sekoittaa julkaisujärjestelmässä olevien omien sivujesi määritykset!
Tekstiväri – Voit muuttaa valitsemasi tekstin värin.
Taustaväri – Voit muuttaa valitsemasi tekstin taustavärin.
Suurenna – Voit suurentaa editoritilan näytön leveyseksi. Tällöin katoaa vasemmalla normaalisti näkyvä valikko, jonka saat takaisin näkymään klikkaamalla “Suurenna”-nappulaa uudestaan.
Näytä elementit – Voit tutkia tekstielementtejä tarvittaessa tämän työkalun avulla.
Tietoja CKEditorista
Lucci CMS ohjeet 2018-01-22T15:29:30+00:00

Lucci CMS ohjeet

Olemme koonneet sivulle perusasioita julkaisujärjestelmän käytöstä. Valikon symboleihin voit tutustua Editori-sivulla. Nettisivu näyttää hieman erilaiselta julkaisujärjestelmässä, kuin mitä se on varsinaisella sivulla. Esimerkiksi teksti ja otsikot ovat määriteltyjä nettisivujesi koodiin, joten suosittelemme tekemään muutoksia kirjasimiin ja niiden värityksiin harkitusti!

Suosittelemme sekä uusia sivuja luodessa että sivuja muokatessa käyttämään esikatselu-toimintoa ennen julkaisua.

Rivinvaihto vs kappaleenvaihto

Painamalla shift + enter saat rivin vaihdon, kun taas painamalla pelkästään enter saat kappaleen vaihdon.

Tekstin kopiointi

Voit kopioida toisesta dokumentista tekstiä kotisivullesi. Klikkaa Liitä tekstinä -nappulaa valikosta ja eteesi avautuu ikkuna, jonne voit liittää tekstisi näppäinyhdistelmällä ctrl+v ja painamalla ok.

Uusien sivujen lisääminen

Voit lisätä kokonaan uusia sivuja julkaisujärjestelmän vasemman reunan sivuluettelon alapuolelta löytyvän Lisää sivu -nappulan avulla. Klikkaa nappulaa, jonka jälkeen alapuolelle ilmestyvään tilaan voit kirjoittaa uuden sivusi nimen. Klikkaa lopuksi nappulaa Lisää.

Kun haluat lisätä alasivun jonkun pääsivun alle, huolehdi ensin, että pääsivu on valittuna, sillä alasivu tulee aina sen sivun alle, joka on aktiivisena linkkivalikossasi. Klikkaa Lisää alasivu -nappulaa, jonka löydät valikkorivin yläkentästä. Klikkaa nappulaa, jonka jälkeen voit kirjoittaa alasivusi nimen ilmestyvään tilaan. Klikkaa lopuksi nappulaa Lisää.

Sivujen julkaisu

Huomaat, että julkaisujärjestelmän yläkentästä löytyy kohta Sivu julkaistu, jonka tila on joko Ei tai Kyllä riippuen siitä, onko sivu julkaistu. Muokkaustilassa voit klikata pois ruksin, jos haluat, ettei sivu näy valikossa. Voit kuitenkin linkittää sivulle joltain muulta sivultasi.

Otsikointi

Hyvä otsikointi parantaa hakukonenäkyvyyttäsi. Väliotsikoilla helpotat myös nettiluettavuutta, sillä ihmisen silmä lukee näytöltä paremmin tekstiä, jossa on väliotsikoita, listoja, kuvia, kappalejakoja jne jaksottamassa varsinaista tekstiä. Tekstistä ei kannata koskaan tehdä liian pitkää.

Otsikointi tapahtuu valitsemalla teksti, josta haluat otsikon, sekä valitsemalla Muotoilu -valikosta sopiva otsikkotyyppi. Huomaathan, että Muotoilu -valikon päällä voi lukea myös Normaali.

Toimitusehdot 2018-01-22T15:32:54+00:00

Toimitusehdot

Toimintavarmuus ja häiriöt

Teemme kaikkemme ohjelmistojemme turvallisuuden ja toimivuuden eteen, mutta emme vastaa mahdollisista ohjelmistovirheistä aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista.

Lucilla on oikeus päivittää ja kehittää järjestelmää. Jos päivityksien vuoksi sivusto täytyy ottaa hetkellisesti pois käytöstä, se pyritään tekemään sellaiseen aikaan, jolloin sivustolla on mahdollisimman vähän liikennettä.

Emme vastaa yhteistyökumppaneidemme toiminnasta mahdollisesti aiheutuvista ongelmista, esimerkiksi operaattorien palvelimien toimivuudesta.

Sivuston toimivuus testataan seuraavien selaimien uusilla versioilla: Microsoft Edge, Chrome, Firefox ja Safari.

Laskutus

Laskutapa voi olla verkkolasku, sähköposti tai paperilasku. Uusissa sivustoissa laskutus tehdään kahdessa osassa. Ensimmäinen lasku lähetetään tilauksen hyväksymisen jälkeen ja toinen sivuston valmistuttua. Jos työ viivästyy Lucin toiminnasta riippumattomista syistä, toinen osa laskutetaan kahden kuukauden kuluttua tilauksen hyväksymisestä. Päivitystyöt laskutetaan työn valmistuttua. Pidemmissä projekteissa kahden viikon välein. Ylläpitosopimuksissa laskutusjakso voi olla 1, 3, 6 tai 12kk. Oletuksena 6kk, jos muuta ei ole sovittu. Laskutusjaksoa voidaan muuttaa asiakkaan pyynnöstä. Maksuaika on 14vrk laskun päiväyksestä.

Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetetään asiakkaalle yksi maksumuistutus. Jos laskua ei ole senkään jälkeen maksettu, saatavat siirretään perintätoimiston hoidettavaksi. Jos kyseessä on kokonaan Lucin tekemä sivusto, se voidaan sulkea kunnes lasku on maksettu.

Ylläpitosopimuksen kesto ja irtisanominen

Ylläpitosopimuksen tilausjakso kestää vähintään kuukauden kerrallaan.

Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jos irtisanomisajan jälkeisiä kuukausimaksuja on jo maksettu, ne palautetaan asiakkaalle.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos sivustolla myydään laitonta tavaraa tai sivuston sisältö on lain vastaista, voidaan sopimus purkaa ilman asiakkaan suostumusta.

Tekijänoikeudet

Lucci CMS lähdekoodin tekijänoikeus ja kopiointioikeudet ovat Lucin omaisuutta. WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja sen koodi on kaikkien vapaasti saatavissa ja kehitettävissä.

Lucilla on referenssioikeus tehtyihin sivustoihin.

Sopimus tehdään Force Majeure -varauksella, johon luetaan mm. sairastapaukset.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Verkkosivut Ultimate 2018-03-23T16:33:03+00:00

Verkkosivut yritykselle

Ultimate

7500€

Suunnittelemme ja toteutamme sivuston ulkoasun ja sisällön. Tuotamme videon ja tekstit tyytyväisen asiakkaanne kokemuksesta. Luomme mainokset, joilla sivustolle tuodaan 500 – 1000 potentiaalista asiakasta. Analysoimme sivujen ja mainoksien toimintaa ja teemme tarvittavat muutokset analyysien pohjalta.

 • Aloituspalaveri

 • Tarvittaessa lisäkuvia kuvapankista

 • Julkaisujärjestelmän käytön opastus

 • Uutiskirjepohjan teko

 • LiveChat

 • Liittyvien medioiden päivitys

Graafinen suunnittelu

Sivuston graafinen suunnittelu tehdään olemassa olevan yritysilmeen pohjalta tai jos sellaista ei vielä ole, niin asiakkaan toivomusten mukaan.

Valokuvaus

Ammattivalokuvaaja ottaa laadukkaat kuvat toiminnastanne, tuotteistanne ja/tai henkilöstöstä.

Sisällön suunnittelu

Viestinnän ammattilainen suunnittelee sivuston rakenteen ja tekstisisällön hakukoneet huomioiden olemassa olevan materiaalin tai haastattelun pohjalta.

Asiakaskokemuksia

Kokemuksia yrityksestäsi asiakkaasi kertomana. Video-, teksti- ja kuvamateriaalia voit käyttää verkkosivujesi lisäksi myös muissa medioissa.

Tekninen toteutus

Sivuston toteutus tehdään käyttäen alustana joko maailman eniten käytettyä julkaisujärjestelmää WordPressiä tai itse kehittämäämme helppokäyttöistä Lucci CMS -alustaa. Molempien järjestelmien kautta voitte itse päivittää sivuston sisältöä. Toteutus tehdään aina responsiivisena, jolloin sivusto skaalautuu myös mobiililaitteiden pienemmille näytöille.

Google Adwords markkinointi

Google Adwords -mainoskampanja tuo sivustolle heti potentiaalisia asiakkaita. Hinta sisältää mainoskampanjan tekemisen lisäksi 500€:n mainosbudjetin Googlessa.

Analysointi

Sivuston kävijämääriä ja käyttäytymistä analysoidaan ensimmäisten kuukausien ajan.

Ylläpito

WordPress sivustojen ylläpito 39€/kk. Hintaan sisältyy:

 • WordPressin ja lisäosien päivitykset kuukausittain
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa

WordPress sivustojen ylläpidon voit halutessasi ostaa joltain muultakin toimijalta.

Lucci CMS sivustojen ylläpito 29€/kk. Hintaan sisältyy:

 • Ohjelmistopäivitykset Lucci -julkaisujärjestelmään
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa *

*Suosittelemme käyttämään Gmail sähköpostipalvelua yritysten sähköposteihin. Lue lisää G Suite paketista, johon myös sähköposti sisältyy.

Kaikki mainitut hinnat alv.0 hintoja.

Ota yhteyttä!


Etusivu 2018-01-22T15:27:36+00:00
Yritys 2018-01-22T15:33:00+00:00

Lucci Oy

Lucci Oy on perustettu helmikuussa 2017 jatkamaan Sailcom Ky:n toimintaa. Sailcom on toiminut vuodesta 2006 alkaen www-sivustojen ja -sovelluksien tekijänä ja luotettavana yhteistyökumppanina mainostoimistoille ja www-palveluja tarvitseville yrityksille, viimeisimmät vuodet Lucci -aputoiminimellä. Verkkosivuja on rakennettu jo satoja.

Lucci Oy:n y-tunnus 2816664-3.

Yrittäjänä toimii Tero Autio, tietotekniikan insinööri ja liiketalouden merkonomi.

Yritys on Suomen yrittäjien jäsenyritys.

Suomen Yrittäjät Lucci Oy
Tero Autio
Verkkosivut Basic 2018-03-23T16:31:26+00:00

Verkkosivut yritykselle

Basic

2500€

Yksilöllinen ulkoasun suunnittelu ja toteutus WordPress -alustalle.

Graafinen suunnittelu

Sivuston graafinen suunnittelu tehdään olemassa olevan yritysilmeen pohjalta tai jos sellaista ei vielä ole, niin asiakkaan toivomusten mukaan.

Tekninen toteutus

Sivuston toteutus tehdään käyttäen alustana joko maailman eniten käytettyä julkaisujärjestelmää WordPressiä tai itse kehittämäämme helppokäyttöistä Lucci CMS -alustaa. Molempien järjestelmien kautta voitte itse päivittää sivuston sisältöä. Toteutus tehdään aina responsiivisena, jolloin sivusto skaalautuu myös mobiililaitteiden pienemmille näytöille.

Toimituksen sisältö

Hintaan sisältyy aloituspalaveri, tekstien oikoluku, tarvittaessa kuvat kuvapankista, julkaisujärjestelmän käytön opastus ja livechat.

Verkkosivuston sisällön suunnittelu ei sisälly Basic -toimituksen hintaan. Sisältö voidaan ottaa jo mahdollisesti olemassa olevalta sivustolta tai asiakas toimittaa sen sähköpostitse.

Katso myös laajempi toimitussisältö.

Ylläpito

WordPress sivustojen ylläpito 39€/kk. Hintaan sisältyy:

 • WordPressin ja lisäosien päivitykset kuukausittain
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa

WordPress sivustojen ylläpidon voit halutessasi ostaa joltain muultakin toimijalta.

Lucci CMS sivustojen ylläpito 29€/kk. Hintaan sisältyy:

 • Ohjelmistopäivitykset Lucci -julkaisujärjestelmään
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa *

*Suosittelemme käyttämään Gmail sähköpostipalvelua yritysten sähköposteihin. Lue lisää G Suite paketista, johon myös sähköposti sisältyy.

Kaikki mainitut hinnat alv.0 hintoja.

Ota yhteyttä!


Case: Levypalvelu, räätälöity verkkokauppa 2018-01-22T15:47:19+00:00

Case: Levypalvelu, räätälöity verkkokauppa

Levypalvelun ideana on tarjota erilaisia levyjä määrämittaan sahattuna kotiovelle tai työmaalle nopeasti toimitettuna.

Verkkokaupassa asiakas antaa levyjen koot millimetreinä ja mahdollisesti levyn nauhoitettavat sivut.

Levyn hinta määräytyy valitun materiaalin ja levyn koon sekä nauhoituksien mukaan.

www.levypalvelu.fi

Case: Rakentajantukku, integroitu verkkokauppa 2018-01-22T15:32:47+00:00

Case: Rakentajantukku, integroitu verkkokauppa

Rakentajantukku on verkkokauppa, jonka kautta Kastelli-Talon asiakkaat voivat tilata rakennustarvikkeita omiin rakennusprojekteihinsa.

Järjestelmä on integroitu Kastelli-Talojen muiden järjestelmien kanssa. Kirjautuminen järjestelmään tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin Kastellin omaan asiakassivustoon. Tai jos asiakas on jo kirjautunut asiakassivustoon, erilliseen verkkokauppaan siirtyminen tapahtuu vain linkkiä klikkaamalla. Tunnukset synkronoituvat järjestelmien välillä automaattisesti.

Tilaukset, tarjouspyynnöt ja yhteydenotot kirjautuvat Rakentajantukusta suoraan Kastellin toiminnanohjausjärjestelmään, jonka jälkeen tilaukset ja yhteydet eri toimijoihin kulkevat sisäisten prosessien mukaan.

www.rakentajantukku.fi

Case: Medicare hakukoneoptimointi 2018-01-22T15:32:41+00:00

Case: Medicare hakukoneoptimointi

MediCare järjestää ensiapukursseja yrityksille ja yhteisöille. On tärkeää, että kotisivut löytyvät Googlesta haulla ”ensiapukurssit oulu”. Kun sivustoa alettiin optimoimaan tälle haulle, ne löytyivät Googlen hakutuloksista vasta kolmannelta sivulta.

Ihan ensimmäiseksi käynnistettiin Google Adwords -mainoskampanja, jotta kotisivuille saatiin nopeasti kävijöitä ja sitä kautta yritykselle asiakkaita.

Sen jälkeen kotisivuja alettiin optimoimaan. Jokaiselle kurssille tehtiin oma sivu aikaisemman yhden kurssit -sivun sijaan. Sisäisiä linkityksiä lisättiin ja päivitettiin meta-description tiedot sekä XML sivukartta. Kotisivut muutettiin responsiiviseksi, jotta se löytyy paremmin myös mobiililaitteilla. Html-koodi tarkistettiin ja virheet korjattiin. Myöhemmin kotisivuille lisättiin myös SSL-sertifikaatti, jonka avulla turvallisuutta parannettiin ja Googlen arvostusta sivustoa kohtaan nostettiin.

Toimenpiteiden jälkeen sivusto alkoi pikkuhiljaa nousemaan Googlen hakutuloksissa. Muutaman kuukauden kuluessa sivusto nousi haulla ”ensiapukurssit oulu” Googlen ensimmäiselle sivulle. Vaikka kotisivut ei ole kovinkaan laajat ja yritys on pieni, hakukoneoptimointi on parantanut yrityksen kilpailukykyä huomattavasti.

Tutustu sivustoon: www.medicare.fi

Palvelut 2018-02-19T13:57:52+00:00

Palvelut

Palvelemme ammattitaidolla kaikissa verkkosivustoihisi liittyvissä asioissa yli kymmenen vuoden kokemuksella. Korkea työn laatu ja joustava asiakaspalvelu ohjaa jokapäiväistä toimintaamme.

Verkkosivut Pro 2018-03-23T16:32:18+00:00

Verkkosivut yritykselle

Pro

5000€

Suunnittelemme ja toteutamme sivuston ulkoasun ja sisällön. Luomme mainokset, joilla sivustolle tuodaan 500 – 1000 potentiaalista asiakasta. Analysoimme sivujen ja mainoksien toimintaa ja teemme tarvittavat muutokset analyysien pohjalta.

 • Aloituspalaveri

 • Tarvittaessa lisäkuvia kuvapankista

 • Julkaisujärjestelmän käytön opastus

 • Uutiskirjepohjan teko

 • LiveChat

 • Liittyvien medioiden päivitys

Graafinen suunnittelu

Sivuston graafinen suunnittelu tehdään olemassa olevan yritysilmeen pohjalta tai jos sellaista ei vielä ole, niin asiakkaan toivomusten mukaan.

Valokuvaus

Ammattivalokuvaaja ottaa laadukkaat kuvat toiminnastanne, tuotteistanne ja/tai henkilöstöstä.

Sisällön suunnittelu

Viestinnän ammattilainen suunnittelee sivuston rakenteen ja tekstisisällön hakukoneet huomioiden olemassa olevan materiaalin tai haastattelun pohjalta.

Tekninen toteutus

Sivuston toteutus tehdään käyttäen alustana joko maailman eniten käytettyä julkaisujärjestelmää WordPressiä tai itse kehittämäämme helppokäyttöistä Lucci CMS -alustaa. Molempien järjestelmien kautta voitte itse päivittää sivuston sisältöä. Toteutus tehdään aina responsiivisena, jolloin sivusto skaalautuu myös mobiililaitteiden pienemmille näytöille.

Google Adwords markkinointi

Google Adwords -mainoskampanja tuo sivustolle heti potentiaalisia asiakkaita. Hinta sisältää mainoskampanjan tekemisen lisäksi 500€:n mainosbudjetin Googlessa.

Analysointi

Sivuston kävijämääriä ja käyttäytymistä analysoidaan ensimmäisten kuukausien ajan.

Ylläpito

WordPress sivustojen ylläpito 39€/kk. Hintaan sisältyy:

 • WordPressin ja lisäosien päivitykset kuukausittain
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa

WordPress sivustojen ylläpidon voit halutessasi ostaa joltain muultakin toimijalta.

Lucci CMS sivustojen ylläpito 29€/kk. Hintaan sisältyy:

 • Ohjelmistopäivitykset Lucci -julkaisujärjestelmään
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa *

*Suosittelemme käyttämään Gmail sähköpostipalvelua yritysten sähköposteihin. Lue lisää G Suite paketista, johon myös sähköposti sisältyy.

Kaikki mainitut hinnat alv.0 hintoja.

Ota yhteyttä!


Lucci CMS 2018-03-23T16:28:05+00:00

Lucci CMS julkaisujärjestelmä

Lucci CMS julkaisujärjestelmä on helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä, joka soveltuu parhaiten pienehköille sivustoille.

Julkaisujärjestelmän pääominaisuudet:

 • Sivujen lisäys, poisto ja muokkaus
 • Kuvien, tiedostojen ja linkkien lisäys
 • Sivujärjestyksen muuttaminen
 • Sivujen määrää ei rajoitettu
 • Kuvagalleria kuvien automaattisella pienennyksellä
 • Tiedostojen siirtäminen sivustolle vedä- ja pudota menetelmällä
 • Mahdollisuus lisätä sivuille Youtube- videoita, Google -karttoja, Facebook-liitännäisiä ym.
 • Alusta optimoitu hakukoneita varten
 • Palaute / tarjouspyyntö / yhteydenottolomake
 • Kieliversiot

Järjestelmään voidaan liittää myös verkkokauppa. Lisäominaisuuksien kehitys on myös mahdollista.

Verkkosivut 2018-03-23T16:29:24+00:00

Verkkosivut on yrityksen koti digimaailmassa. Yrityksesi mielletään sellaiseksi, miltä verkossa näytät. Haluamme, että näytät hyvältä. Ei pelkästään graafisesti, vaan myös sisällöllisesti, löydettävyydeltään ja markkinoinniltaan. Toimitamme verkkosivut laajalla toimitussisällöllä.

Verkkosivujen ulkoasu

Miltä haluat verkkosivustosi yrityksesi näyttävän verkossa? Onko tunnelma sellainen, että asiakkaasi viihtyvät siellä? Verkkosivujen ulkoasuun kannattaa panostaa samalla tavalla kuin liiketilan ulkoasuun ja viihtyvyyteen. Meillä ulkoasun suunnittelee aina graafisen alan ammattilainen.

Verkkosivujen sisältö

Sisältö on tärkein asia verkkosivustolla. Sisältöä täytyy olla, jotta se löytyy Googlesta oikeilla hakusanoilla. Hienoimmatkin verkkosivut on turhat, jos siellä ei ole kävijöitä. Toisaalta sisältöä tarvitaan tietenkin kävijöitä varten. Mielenkiinnon herättämiseksi, tuotetietojen ja muun informaation jakamiseksi. Kun vierailija tulee sivuillesi, hänen täytyy ymmärtää heti, mitä yrityksesi tarjoaa. Mitä kysymyksiä hänellä herää sen jälkeen? Yleisimpiin kysymyksiin olisi löytyä vastaus, muuten hän lähtee hakemaan ratkaisua ongelmaansa muualta.

Mielenkiintoista sisältöä myös jaetaan somessa ja se houkuttaa asiakkaita sivuillesi. Blogi on hyvä keino lisätä sivuille sekä mielenkiintoista sisältöä että hakusanoja Googlea varten. Voit keskittyä yhdessä kirjoituksessa yhteen asiaan. Siitä tykkäävät sekä Google että lukijat tykkäävät.

Verkkosivujen olisi hyvä saada asiakas tekemään jotakin. Yleensä ottamaan yhteyttä tarjouspyynnön tai tilauksen muodossa. Tai jättämään yhteystiedot esimerkiksi lataamalla ilmaisen oppaan. Kynnys yhteydenottoon kannattaa pitää mahdollisimman matalana. LiveChat on hyvä tapa tarjota mahdollisuus helppoon lisätietojen kyselyyn. Lisäksi chat toimii yhteydenottolomakkeena, kun kukaan ei ole sitä päivystämässä.

Aktiivinen markkinointi

Kuten edellä mainittiin, hienoimmatkin verkkosivut on turhat, jos siellä ei ole kävijöitä. Useimmiten kävijät tulevat sivuille Googlen kautta. Googlessa on kaksi tapaa näkyä; mainostamalla ja luonnollisissa hakutuloksissa.

Google Adwords -mainonnassa maksetaan siitä, että Google näyttää sivustosi tietyillä hakusanoilla. Se on nopea tapa saada asiakkaita sivustolle. Se on myös ainoa tapa saada uusille verkkosivuille näkyvyyttä Googlessa nopeasti.

Googlen luonnolliset hakutulokset näyttävät ensimmäisenä ne sivustot, jotka Googlen mielestä parhaiten vastaa käytettyä hakusanaa. Siihen vaikuttaa pääasiassa edellä mainittu sisältö. Sivuston optimointi hakukoneille vaatii aikaa ja pitkäjänteistä työtä. Se kantaa kuitenkin hedelmää pitkällä aikavälillä. Kun verkkosivut saadaan näkymään Googlen luonnollisissa hakutuloksissa, niistä ei tarvitse erikseen maksaa.

Toimiva tekniikka

Julkaisujärjestelmänä käytämme joko maailman suosituinta julkaisujärjestelmää WordPressiä tai omaa helppokäyttöistä Lucci CMS -järjestelmää. Sivustot toteutetaan aina responsiivisena, jolloin ne skaalautuvat myös mobiililaitteiden pienempiin näyttöihin. Palvelintilana käytämme luotettavia kotimaisia palvelinratkaisuja. Yrityksen sähköposti- ja pilvipalveluille suosittelemme Googlen G Suite -pakettia. Voit tilata sen meidän kauttamme.

Tutustu erilaisiin verkkosivutoimituksiin hinnastossamme ja ota yhteyttä!

Hinnasto 2018-01-22T15:50:30+00:00

Hinnasto

Mikä on sinun investointisi yrityksesi tulevaisuuteen? Haluamme, että se on sellainen, joka maksaa pian itsensä takaisin.

Verkkosivut

 • Graafinen suunnittelu

 • Tekninen toteutus

 • Sisällön suunnittelu

 • Valokuvaus

 • Mainostaminen

 • Analysointi

 • Asiakaskokemukset

Lue lisää

2500€

 • Graafinen suunnittelu

 • Sisällön suunnittelu

 • Tekninen toteutus

 • Valokuvaus

 • Mainostaminen

 • Analysointi

 • Asiakaskokemukset

Lue lisää

5000€

 • Graafinen suunnittelu

 • Sisällön suunnittelu

 • Tekninen toteutus

 • Valokuvaus

 • Mainostaminen

 • Analysointi

 • Asiakaskokemukset

Lue lisää

7500€

Kysy myös nykyisen sivustosi modernisointia tai kasvojen kohotusta.

Verkkokaupat

Woocommerce verkkokaupat alkaen 3000€.

Hintaan sisältyy ulkoasun suunnittelu, esimerkkituotteiden laittaminen verkkokauppaan, hakukoneoptimointi, maksutapojen määrittely ja käytön opastus. Kysy myös tuotteiden siirtoa olemassa olevasta verkkokaupasta, verkkokatalogista tms. Integroinnit taustajärjestelmiin erillisen sopimuksen mukaan.

Lue lisää

Verkkosivustojen päivitykset

Verkkosivustojen päivitykset tuntihintaan 65€/h.

Teemme sekä sisällöllisiä että toiminnallisia päivityksiä.

Lue lisää

Verkkosivustojen ylläpito

WordPress sivustojen ylläpito 39€/kk. Hintaan sisältyy:

 • WordPressin ja lisäosien päivitykset kuukausittain
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa *

Lucci CMS sivustojen ylläpito 29€/kk. Hintaan sisältyy:

 • Ohjelmistopäivitykset Lucci -julkaisujärjestelmään
 • Palvelintila kotimaisessa palvelintilassa (4Gb)
 • Verkkotunnus
 • Tarvittaessa sähköpostit em. palvelintilassa *

*Suosittelemme käyttämään Gmail sähköpostipalvelua yritysten sähköposteihin. Lue lisää G Suite paketista, johon myös sähköposti sisältyy.

Google Adwords markkinointi

Mainoskampanjan teko 390€ ja ylläpito 99€/kk. Hintaan lisätään haluttu mainosbudjetti.

Lue lisää

Verkkotunnukset

 • fi päätteiset tunnukset 12€/vuosi
 • com, net, org ja info -päätteet 15€/vuosi

Lue toimitusehdot.

Kaikki mainitut hinnat alv.0 hintoja.

Kotisivuprojektin kulku 2018-01-22T15:29:23+00:00

Kotisivuprojektin kulku

Näillä askelmerkeillä rakennetaan parempia kotisivuja.

1. Aloituspalaveri

 • Käydään läpi olemassa oleva materiaali; nykyiset sivut, esitteet, valokuvat, tuotteet ja palvelut

 • Uuden sivuston toiveet, tarkoitus ja tavoite

 • Määritetään aikataulu

2. Lucci sisäinen palaveri

 • Ideoimme yhdessä mikä olisi teille parasta. Kartoitamme lähimmät kilpailijat.

 • Teemme karkean ehdotuksen sivurakenteesta.

3. Sivuston rakentaminen alkaa

 • Sisältöä aletaan tekemään

 • Ulkoasu suunnitellaan

 • Sivusto perustetaan teknisesti

 • Lähetämme linkin uuteen sivustoon kommentoitavaksi

4. Käytön opastus

 • Kun sivusto alkaa olla suurelta osin valmis, opastamme julkaisujärjestelmän käytön

5. Sivuston julkaisu

 • Julkaistaan sivusto oikeassa osoitteessa.

6. Liittyvien medioiden päivitys

 • Päivitetään liittyvät mediat, kuten Facebook, Instagram, Google My Business, Wikipedia, Live Chat, Uutiskirjepalvelu yms.

7. Luodaan mainokset

 • Luodaan Google Adwords -mainoskampanja

8. Seuranta ja analysointi

 • Seurataan sivuston kävijämääriä ja mainoksien toimivuutta

 • Päivitetään niitä analyysien mukaan

9. Katselmus

 • Katselmoidaan sivuston tilanne ja mainoksien toimivuus parin kuukauden kuluttua sivuston julkaisusta

 • Tehdään tarvittaessa korjaavat toimenpiteet

 • Hypätään takaisin kohtaan 8

Aikataulu

Ei ikuisuusprojekteja! Sivusto tehdään julkaisukuntoon kolmessa viikossa. Myös mainokset alkavat välittömästi sen jälkeen pyöriä ja parhaimmillaan alle kuukaudessa aloituspalaverista on ensimmäiset uusien kotisivujen kautta tulleet asiakkaat luonasi.

Ota yhteyttä 2018-03-12T09:50:28+00:00

Ota yhteyttä

Lucci Oy
Kannikontie 13
90820 Kello

Tero Autio
yrittäjä
045 112 4266
tero@lucci.fi

Laskutustiedot:
OTP-tunnus: 003728166643
Verkkolaskuosoite: FI4781469710172429
Operaattori: Danske Bank Oyj
Välittäjän tunnus: DABAFIHH

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@lucci.fi


Tero Autio
Alihankinta 2018-03-23T16:44:55+00:00

Verkkosivujen toteutus alihankintana

Graafikko, haluaisitko tehdä verkkosivuja yhteistyössä kanssamme?

Teemme verkkosivujen ja -kauppojen ohjelmointia yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tarjoamme mainostoimistoille teknistä kumppanuutta; ohjelmoimme dynaamisen verkkosivuston graafikon luoman vedoksen pohjalta. Selkeästi hinnoiteltuun pakettiin sisältyy ohjelmoinnin lisäksi verkkotunnus ja palvelintila sekä tekninen ylläpito.

Yhteistyö toimii näin:

 1. Suunnittele sivuston ulkoasu. Haluttaessa pohjalla voidaan käyttää myös jotain WordPress teemaa. Mutta voit suunnitella sen myös “puhtaalta pöydältä”.
 2. Lähetä ulkoasu meille nähtäväksi. Tarkastamme sen pikaisesti, ettei siinä ole toteutuksen kannalta mitään ylivoimaisia esteitä.
 3. Hyväksytä ulkoasu asiakkaalla.
 4. Kun asiakas on hyväksynyt ulkoasun, aloitamme sen ohjelmoinnin.
 5. Ohjelmoinnin jälkeen lähetämme sinulle osoitteen, jossa sivusto on nähtävissä, sekä tunnukset, joilla sivuston sisältöä voi muokata.
 6. Kun se näyttää ja toimii kuten olet ajatellut, voit lähettää linkin sivustoon asiakkaan hyväksyttäväksi.
 7. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen julkaisemme sivuston.
 8. Lähetämme ohjelmoinnista laskun sinulle ja mahdollisesta ylläpidosta laskutamme suoraan asiakasta.

Täytyy sanoa, ettei ole muiden web-professionaalien kanssa näin saumatonta yhteistyötä ollut, pystyt toteuttamaan systeemit aivan suunnitelmien mukaan! Hieno homma!

Julia Afflekt,
Graafinen suunnittelija

Julkaisujärjestelmänä käytämme joko maailman suosituinta julkaisujärjestelmää WordPressiä tai itse kehittämäämme helppokäyttöistä Lucci CMS julkaisujärjestelmää. Pidämme sivuston tekniikan ajantasalla päivittämällä julkaisujärjestelmää ja sivuilla olevia ohjelmistokomponentteja, jotta asiakkaalla olisi aina toimiva ja turvallinen järjestelmä käytössä.

Sivustot toteutetaan aina responsiivisena, jolloin ne skaalautuu myös mobiililaitteiden pienille näytöille. Mobiilinäkymästä ei tarvitse lähettää erillistä layoutia, vaan muodostamme sen tietokonenäkymän pohjalta.

Kysy lisää ja pyydä selkeä hinnasto:


Referenssit 2018-01-22T15:38:25+00:00

Referenssit

Caset

Rakentajantukku

Rakentajantukun kautta Kastelli-Talon asiakkaat voivat tilata rakennustarvikkeita omiin rakennusprojekteihinsa.

Järjestelmä on integroitu Kastelli-Talojen muiden järjestelmien kanssa.

Lue lisää

Medicare

MediCare järjestää ensiapukursseja yrityksille ja yhteisöille. On tärkeää, että heidän sivunsa löytyvät Googlesta haulla “ensiapukurssit oulu”. Kun sivustoa alettiin optimoimaan tälle haulle, ne löytyivät Googlen hakutuloksista vasta kolmannelta sivulta.

Lue lisää

Levypalvelu

Levypalvelun ideana on tarjota erilaisia levyjä määrämittaan sahattuna kotiovelle tai työmaalle nopeasti toimitettuna. Levypalvelun verkkokaupassa voidaan määritellä levyjen koot ja nauhoitettavat sivut. Hinta määräytyy valitun materiaalin ja levyn koon sekä nauhoituksien mukaan.

Lue lisää

Verkkosivuja

Vividworks

VividWorks Ltd.
Real-Time Visualization Platform

Steeldone

Steeldone
Metallialan ammattitaitoa

Koti-Ilo Oy

Koti-Ilo Oy
Remontit kaikkiin kodin tiloihin

Maalahden Limppu

Maalahden Limppu Oy
Aito maku vuodesta 1906

Duck'n Dump

Duck’n Dump
Pelasta Felix kissa!

Olikos naulakot

Olikos naulakot
Tavarat siistiin järjestykseen

Ihsaan & Iman

Ihsaan & Iman
Fashion without borders

Educaa

Educaa
Turning Learning Around

Ravintola Samaani

Ravintola Samaani
Mainioita makuelämyksiä!

Vuorimies

E.Vuorimies Oy
Pellistä mitä vain

Avilla LKV

Avilla LKV
Aktiivista kiinteistönvälitystä

Päivärannan Ruusu Oy

Päivärannan Ruusu Oy
Kukkakauppaa verkossa

Kuusamon Vuokratalot Oy

Kuusamon Vuokratalot
Vuokra-asuntoja kuusamolaisille

Innostuksen hetki

Innostuksen Hetki
Oivallusten kautta eheytyen

Kemin kulttuurikeskus

Kemin kulttuurikeskus
Kulttuuria kaikenikäisille

Google G Suite 2018-01-22T15:31:32+00:00

Google G Suite

Google G Suite on Googlen yrityksille tarjoama palvelupaketti, joka sisältää yrityssähköpostin, videoneuvottelutoiminnot, verkkotallennustilaa, dokumenttien luomisen ja jakamisen, kalenterin yms.

Voit tilata Google G Suite -palvelun meiltä. Laitamme kaikki valmiiksi käyttöönottoa varten. Palvelun hallinta säilyy teillä ja voitte käyttöönoton jälkeen myös itse hallinnoida sitä.

Lue lisää Google G Suitesta täältä.

Yhteydenpito

 Sähköposti

30 Gt sähköpostin tallennustilaa. Yhteensopiva Microsoft Outlookin ja muiden sähköpostiohjelmien kanssa.
Lue lisää…

 Kalenteri

Integroi tiimeille suunnitellut verkkokalenterit. Kuluta vähemmän aikaa suunnitteluun ja enemmän tekemiseen jaettavien kalenterien avulla.
Lue lisää…

 Google+

Aktivoi tiimin jäseniä ja tehosta yhteistyötä. Anna kaikille mahdollisuus jakaa tietoa, päivityksiä ja uusia ideoita yhteisistä kiinnostuksen kohteista Google+:lla.
Lue lisää…

Hangouts Meet

Luo videokokouksia, joihin on helppo liittyä. Määritä kokous ja jaa linkki – muuta ei tarvita.
Lue lisää…

Google Sites

Luo houkuttelevia, korkealaatuisia sivustoja tiimille, projektille tai tapahtumalle yhteistyössä muiden kanssa.
Lue lisää…

Keep

Keepin avulla voit helposti luoda ja muokata muistiinpanoja, tehtävälistoja, valokuvia, äänitiedostoja ja piirroksia yhdessä työtovereidesi kanssa.
Lue lisää…

Dokumentit

Google Docs

Voit luoda ja muokata tekstidokumentteja suoraan selaimessa, joten et enää tarvitse erityisiä ohjelmistoja. Usea henkilö voi tehdä työtä yhtä aikaa, ja jokainen muutos tallentuu automaattisesti.
Lue lisää…

Google Sheets

Edistyneet ja nopeat laskentataulukot verkossa. Tee kaikkea helpoista tehtäväluetteloista tietojen analysointiin kaavioiden, suodatinten ja pivot-taulukoiden avulla.
Lue lisää…

Google Slides

Luo ja muokkaa huoliteltuja esityksiä selaimessa, jolloin et tarvitse erityisiä ohjelmistoja. Usea henkilö voi työskennellä samaan aikaan siten, että kaikilla on aina käytössään uusin versio.
Lue lisää…

Google Forms

Luo omia lomakkeita tutkimuksia ja kyselyjä varten ilman lisäkustannuksia. Voit kerätä tulokset laskentataulukkoon ja analysoida tiedot Google Sheetsissa.
Lue lisää…

Google Drive

Tallenna, synkronoi ja jaa tiedostoja helposti. Käytä tiedostoja helposti tietokoneelta ja mobiililaitteista ja hallinnoi, miten tiimit jakavat niitä.
Lue lisää…

Ota yhteyttä:


Google Adwords -markkinointi 2018-02-28T09:57:29+00:00

Google Adwords -markkinointi

Google Adwords -markkinointi on tehokasta siksi, että saat sen avulla poimittua sivuillesi juuri niitä asiakkaita, jotka jo etsivät palveluitasi. Olet näkyvillä juuri oikeaan aikaan.

Google Adwords- markkinoinnilla tarkoitetaan Googlen maksettuja mainoksia.

Mainos näkyy, kun määritetty hakusana kirjoitetaan Googleen.

Google Adwords -mainos näkyy lähes samalla tavalla kuin Googlen muut hakutulokset, mutta siinä on “Mainos” -leima.

Mainoksien näkyvyyttä voi rajata maantieteellisesti.

Google Adwords -mainoksesta maksat vasta sitten, kun mainosta klikataan ja kävijä päätyy sivuillesi.

Klikkauksen hinta määräytyy hakusanan yleisyyden perusteella ja kuinka paljon muut mainostajat ovat valmiita maksamaan siitä. Ikään kuin huutokauppaperiaatteella. Hintaan vaikuttaa myös mainoksen laatupisteet. Jos mainos vie sellaiselle sivulle, jossa puhutaan ihan eri asiasta kuin mainoksessa, maksat siitä enemmän tai et saa näkymään sitä ollenkaan. Kannattaa siis mainostaa sitä, mistä sivuilla puhutaan.

Teemme Google Adwords -mainokset siten, että yhtä mainostettavaa sivua kohden tehdään vähintään kaksi erilaista mainosta samoilla hakusanoilla. Sitten seurataan tilannetta viikko – pari ja korvataan huonompi mainos uudella. Näin kun tehdään muutama kierros, saadaan mainoksien tehoa kasvatettua huomattavasti.

Google Adwords -mainonnan tehokkuutta on myös helppo seurata. Sivuille asennetaan ns. seurantapikseli, jonka avulla nähdään, onko mainoksen kautta tullut vierailija tehnyt haluttua toimenpidettä kotisivuilla. Esimerkiksi lähettänyt tarjouspyyntöä. Näin analyyttisesti toimimalla voidaan laskea euroissa, onko mainonta ollut kannattavaa vai ei.

Google Adwords -kampanjan hinta on 390€ + ylläpito 99€/kk (alv.0). Hintaan sisältyy maksimissaan kolmen eri tuotteen/palvelun tehokas mainostaminen. Kaikkiin näihin kaksi erilaista mainosta eli yhteensä kuusi erilaista mainosta. Hakusanoja voi olla useita. Etsimme parhaat hakusanat/hakusanayhdistelmät. Hintaan lisätään haluttu mainosbudjetti.

Ota yhteyttä!


Web ohjelmointi 2018-03-23T16:42:23+00:00

Web-ohjelmointi

Tarvitsetko integrointia eri järjestelmien välille, uutta toiminnallisuutta sivustolle tai kokonaisen web-sovelluksen?

Teemme web-ohjelmointia yli kymmenen vuoden kokemuksella. Hallitsemme HTML, CSS, PHP, JavaScript -kielet ja MySQL -tietokannan.

Kysy lisää:


Tutustu normaalista poikkeaviin verkkokauppatoteutuksiin:

Rakentajantukku

Case: Rakentajantukku
Lue lisää…

Levypalvelu

Case: Levypalvelu
Lue lisää…

Verkkosivujen päivitykset 2018-01-22T15:31:45+00:00

WordPress verkkosivujen päivitykset

Onko sivustosi päivityksen tarpeessa? Jotain on rikki tai tarvitset uusia ominaisuuksia?

Teemme sisällöllisiä ja toiminnallisia päivityksiä WordPress -sivustoille sekä ilman julkaisujärjestelmää koodatuille HTML/PHP -sivustoille. Nopeasti tehtävät päivitykset pyrimme tekemään viimeistään seuraavana työpäivänä.

Ota yhteyttä, me autamme:


Verkkokaupat 2018-03-23T19:12:16+00:00

WooCommerce verkkokaupat

Toteutamme WooCommerce -verkkokaupat samaan tapaan kuin verkkosivutkin. Hakukoneoptimoituna kokonaispakettina, asiakkaiden hankintaa myöten. Verkkokaupassa pätee löydettävyyden ja käytettävyyden suhteen samat periaatteet kuin kotisivuillekin.

Pääsääntöisesti verkkokaupassa tuotteita on enemmän esillä kuin normaaleilla kotisivuilla. Siksi se vaatii enemmän ylläpitotyötäkin. Arkirutiinien helpottamiseksi integroinnit taustajärjestelmiin maksavat itsensä nopeasti takaisin.

Teknisesti WooCommerce -verkkokauppa toimii WordPress -alustalla. WooCommerce -liitännäinen lisää verkkokauppatoiminnot WordPressiin. Se onkin maailman suosituin verkkokauppa-alusta.

Toteutamme räätälöityjä verkkokauppoja myös Lucci CMS -alustalle.

Kysy lisää!


Toteuttamiamme verkkokauppoja:

Rakentajantukku

Rakentajantukku
Kastelli-Talon asiakkaille rakennusprojektien tarvikkeiden tilaukseen. Lue lisää…

Ihsaan & Iman verkkokauppa

Ihsaan & Iman
Muotia ilman rajoja.
www.ihsaaniman.com

Päivärannan ruusu

Päivärannan ruusu
Kukkakauppaa verkossa.
www.paivarannanruusu.fi